EMME MARIBEL MUNIZ

Zvijezda je rođena: 11-godišnja kći Jennifer Lopez svojim je glasom raspametila milijune diljem svijeta

03.02.2020 u 09:42

Bionic
Reading

Da jabuka ne pada daleko od stabla, pokazalo se i u slučaju 11-godišnje kćeri Jennifer Lopez i Marca Anthonyja, kojoj je majka već dala priliku da se svojim glasom pohvali i pred svijetom, no sada je dobila doslovce priliku života kada je zajedno s Jennifer Lopez i Shakirom nastupila u Miamiju na Super Bowlu

Ovogodišnji Super Bowl definitivno je bio za pamćenje, posebice poluvrijeme na kojem su u samo 12 minuta u šarolikom mixu svojih najvećih hitova nastupile dvije latino dive - Jennifer Lopez i Shakira.

Shakira, Jennifer Lopez i kći Emme na Super Bowlu Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Shakira je i ovoga puta pokazala svoje vokalne sposobnosti, ali i savršeno izvijanje bokova, dok je Jennifer Lopez ponovno bila besprijekorna, što vizualno, što glasovno. No, nisu samo one zaslužile pažnju, već i 11-godišnja Emme Maribel Muniz, kći Jennifer Lopez i Marca Anthonyja, koja je dobila priliku pokazati svoje glasovne sposobnosti pred milijunima, koji su ovo finale pratili uživo.

Emme je nastup započela maminim hitom 'Let's Get Loud', dok ju je na bubnjevima pratila Shakira, a onda je na pozornicu stupila, zaogrnuta Portorikanskom zastavom u obliku plašta, Jennifer Lopez. Tada je krenulo glasovno nadmetanje majke i kćeri, koja je tada otpjevala i dio Bruce Springsteenove 'Born In The U.S.A.'.

Jennifer Lopez i kći Emme Izvor: Profimedia / Autor: Fox TV / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ubrzo im se u pjesmi pridružila i Shakira, nakon čega je publika doslovce poludila.

Inače, da će na Super Bowlu nastupiti i 11-godišnjakinja držalo se do samog kraja u najvećoj tajnosti, iako je Page Six, nekoliko sati prije nastupa, dao naslutiti kako bi se taj nastup mogao dogoditi, a njezin nastup trebao bi biti 'simbol američkog sna'.

Shakira & J. Lo's FULL Pepsi Super Bowl LIVE Halftime Show Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube
  • +6
Jennifer Lopez na Super Bowlu Izvor: EPA / Autor: LARRY W. SMITH