S POTPISOM VERSACEA

Prizori za pamćenje: Jennifer Lopez užarila sportski spektakl u provokativnim stajlinzima, na koje je utrošeno stotine sati rada

03.02.2020 u 11:31

Bionic
Reading

Latino dive Jennifer Lopez i Shakira ove su godine bile zadužene za spektakularan nastup na poluvremenu najgledanijeg sportskog događanja u Americi, Super Bowlu. Navedenim povodom 50- godišnja pjevačica i glumica Jennifer Lopez osvanula je u nekoliko blještavih, scenskih kostima za koje se pobrinula kultna talijanska modna kuća Versace

Nastup za pamćenje na Super Bowlu, J.Lo otvorila je u crnom, kožnom kostimu s ultra visokim čizmama i dodatkom ružičaste suknje od satena koju je nedugo zatim odbacila.

Prema objavama modne kuće Versace na društvenim mrežama, navedeno izdanje izrađeno je od visokokvalitetne kože i ručno ukrašeno s tisuću zakovica i kristala Swarovski, uz dodatak remena s prepoznatljivom glavom Meduze koja je s godinama postala zaštitni znak ovog talijanskog brenda.

Viđeno izdanje, na kojemu je brend Versace radio 900 sati, Jennifer je zatim zamijenila izazovnim bodijem od prozirnog tila, a strateška mjesta pokrivali su sjajni, reflektirajući elementi u formi uzorka mozaika. Uz navedeni bodi na kojemu se radilo više od 700 sati, Jennifer je nosila odgovarajuće rukavice i svjetlucajuće gležnjače.

Spomenuti bodi Jennifer je tijekom nastupa obogatila kožnim remenjem sa srebrnim resicama, da bi u velikom finalu preko ramena ogrnula pernati plašt koji predstavlja zastavu Sjedinjenih Američkih Država i države Portoriko iz koje potječe.

  • +12
Jennifer Lopez na Super Bowlu Izvor: Profimedia / Autor: Angela Weiss / AFP / Profimedia