VIRALNI HIT

Zbog problema u kojem se našla Nives Celzijus nasmijala sve: 'Kratke ruke ili velika guza?'

16.08.2019 u 10:42

Bionic
Reading

Dio svog godišnjeg odmora Nives Celzijus provodi u Istri s atraktivnom Ivanom Knoll, koju je javnost imala prilike upoznati tijekom prošlogodišnjeg Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, gdje je s tribina, u kockastim mikro kombinacijama navijala za našu reprezentaciju, a dvije su dame svojim posljednjim videom nasmijale sve

'Kratke ruke ili velika guza', 'Tehnički problemi', 'Di si zapela ljepotice, i ja zapeo u vremenu i prostoru'.... To su samo neki od komentara na video koji je na svom Instagram profilu objavila pjevačica i spisateljica Nives Celzijus, a koji je snimljen u Istri. Tamo Nives trenutno odmara u društvu prijateljice, atraktivne Ivane Knoll, koju je javnost imala prilike upoznati tijekom prošlogodišnjeg Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, gdje je s tribina, u kockastim mikro kombinacijama navijala za našu reprezentaciju.

A osim što reklamiraju njezinu kolekciju kockastih minijaturnih kupaćih kostima, dvije djevojke se dobro zabavljaju, što se vidjelo upravo na posljednjem videu. Na ideju za novu ludost došla je Ivana Knoll, koja je predložila Nives, a potom i sama prvo napravila sljedeće - primila se za ruke i potom provukla kroz noge i spojene ruke od ispred grudi dovela u poziciju u ravnini lopatica.

Iduća na potezu bila je Nives Celzijus koja je, dok je Ivana pokazivala što treba napraviti, sve gledala ležeći na predimenzioniranom napuhanom labudu pored bazena. Kada je došao red na nju, ustala je, a potom u bikiniju pokušala ponoviti sve što je i Ivana Knoll napravila.

  • +4
Nives Celzijus Izvor: Promo fotografije / Autor: Danijel Galic

Sve je bilo do trenutka kada su njezine spojene ruke došle do njezine stražnjice. Tu je sve stalo, budući da Nives nije uspjela, ma koliko se trudila, ruke prebaciti preko. Video je u manje od pola sata dobio gotovo 10 tisuća pregleda i dobro nasmijao sve.

Naravno, i ovu objavu Nives Celzijus iskoristila je za promociju svoje posljednje pjesme, pa je jedan od hashtagova bio upravo njezin naziv - #odjebandos.