MA OVO JE SVE!

Zbog Beckhamove fotke iz Samsunga se odriču odgovornosti

18.12.2023 u 21:16

Bionic
Reading

Da je David Beckham čovjek s mnogo talenata potvrdila je još jednom njegova supruga Victoria Beckham, koja se pohvalila kako je njezin suprug vješt i s popravcima televizora i to pogotovo kada je kod kuće odjeven samo u bijelo donje rublje

Fotografija na kojoj David Beckham opružen leži na pod, odjeven tek u bijele bokserice pokazujući stražnjicu svojoj supruzi, ali i milijunima ljudi diljem svijeta, obišla je u kratkom roku svijet, ali i izazvala zanimljive reakcije.

Riječ je o fotografiji koju je objavila Victoria Beckham na svom profilu, a na kojoj, očito, Beckham pokušava popraviti nešto s njihovim televizorom.

'Električar je došao popraviti televizor... Nema na čemu!', stoji u opisu fotografije koja je raspametila njegove obožavatelje, a reagirala je i teniska zvijezda Eugenie Bouchard koja je napisala kratko i jasno: 'I moj je pokvaren...'

  • +5
'Beckham' Izvor: Profimedia / Autor: Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

No, više od njezinog komentara pažnju je privukao onaj Samsunga, čiji su se stručnjaci za društvene mreže oglasili sa službenog Instagram profila, ostavivši šaljiv komentar:

'Izjava o odricanju od odgovornosti: ne dolaze svi naši TV-i s ovim električarom.'