PODSJETNIK NA SRETNE DANE

Victoria Beckham pronašla mliječni zubić najstarijeg sina

06.12.2023 u 14:29

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu Victoria Beckham iznenadila je sve objavom. Riječ je o fotografiji mliječnog zuba Brooklyna Beckhama, kojeg je pronašla u kući, a koji ju je momentalno vratio u neke druge dane

49-godišnja modna dizajnerica i bivša pjevačice grupe Spice Girls, Victoria Beckham na svom Instagram Storyju objavila je fotografiju na kojoj se nalazi mliječni zubić njezinog najstarijeg sina Brooklyna Beckhama, kojeg je pronašla negdje u kući.

'Pronašla sam ovaj stari dječji zubić...', napisala je Victoria Beckham preko fotografije i potom tagirala sina Brooklyna te ga upitala: 'Želiš li ga natrag?'

Ovaj pronalazak zasigurno je raznježio sve članove obitelji Beckham koja je i inače poznata po iznimnoj povezanosti. Osim Brooklyna, Victoria i David Beckham imaju i sinove Cruza i Romea te kćer Harper. Najstariji Brooklyn odavno je napustio 'roditeljsko gnijezdo' te danas živi u Americi sa svojom suprugom Nicolom Peltz.

  • +5
'Beckham' Izvor: Profimedia / Autor: Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Njihova veza započela je u listopadu 2019., a već šest mjeseci kasnije bili su zaručeni. Vjenčanje je održano u travnju 2022. godine i to je bio događaj o kojem su svi pričali.

Iako se nakon svega počelo pričati o nategnutim odnosima između snahe Nicole Peltz i svekrve Victorije Beckham, njih su dvije to uspjele svojim dobro osmišljenim potezima demantirati.