HARPER JE PREMLADA

Ovu stvar Victoria Beckham još uvijek nije spremna priznati svojoj kćeri

17.12.2023 u 09:58

Bionic
Reading

Da je neke stvari ponekad najbolje prešutjeti dobro zna i nekadašnja Spajsica, danas modna dizajnerica Victoria Beckham koja je odlučila kako još uvijek nije vrijeme da 12-godišnjoj Harper prizna da je svojedobno povećala grudi

49-godišnja Victoria Beckham otkrila je kako obiteljska mezimica, 12-godišnja Harper nema pojma da je nekoć njezina mama imala implatante u grudima. Razlog zašto je tomu tako je vrlo jednostavan - Victoria želi da Harper nauči voljeti sebe i svoje tijelo, što je ona sama tek naknadno naučila.

'Ako ćemo biti iskreni, danas žalim što sam ikada odlučila imati implatante. Bio je to trenutak u vremenu i mislim da mogu joj takvo što otkriti, no još nije vrijeme', otkrila je Victoria Beckham za prosinačko izdanje Allurea.

Iako je u mladosti stavila implatante, jer je bila nezadovoljna veličinom svojih prirodnih grudi, 2014. donijela je odluku da ih izvadi i sve od tada ne krije koliko žali što je uopće donijela takvu odluku da u tijelo ugradi strano tijelo.

ZAJEDNIČKI IZLAZAK

Mezimica u obitelji: Brooklyn i Nicola uživaju u druženju s Harper Beckham

Pogledaj galeriju

'Ne zezajte se sa svojim grudima', napisala je još 2017. bivša članica Spice Girls u otvorenom pismu naslovljenom na mlađu sebe, a koje je potom objavljeno u britanskom Vogueu.

'Sve te godine negirala sam sve i to je bilo glupo od mene. Bio je to znak nesigurnosti. Morate slaviti i biti sretni s onime što imate.'

sa sinom i kćeri

Obiteljska idila: Pogledajte kako se David Beckham zabavlja u moru kraj Lopuda

Pogledaj galeriju

Kako je rekla sada za Allure, svoju kćer pokušava od malena naučiti da cijeni svoju prirodnu ljepotu. Otkrila je i kako je Harper već svjesna razmaka između zubi i prepoznatljivog madeža, na što joj je Victoria rekla da je to njezin 'zaštitni znak' i po tome je prepoznatljiva.

'Srećom, Cindy Crawford nam je obiteljska prijateljica. Njoj su davno prije rekli da ukloni madež, ona to nije napravila. Upravo je taj madež onaj zbog čega je Cindy upravo Cindy Crawford', kaže Victoria i dodaje kako je Harper opsjednuta make-upom i ljepotom.