SVE ZA HARPER

David Beckham svojoj mezimici priuštio odmor za pamćenje

15.12.2023 u 09:59

Bionic
Reading

Proslavljeni nogometaš nikada nije krio da su mu njegova djeca sve na svijetu, a najviše pažnje, što je i bilo za očekivati, posvećuje svojoj mezimici, jedinoj kćeri i najmlađem djetetu, Harper Seven, s kojom je sada proveo nekoliko nezaboravnih dana u New Yorku

Baš ništa nije Davidu Beckham problem napraviti kada se radi o ispunjavanju želja njegove mezimice Harper Seven. Otac i kćer tako su proveli nekoliko nezaboravnih dana u New Yorku, gdje su guštali u blagdanski okićenoj Velikoj Jabuci, ali i suočavali se sa strahovima mnogih.

Beckham je svoju kćer odlučio odvesti i na vrh jedne od najviših zgrada u New Yorku, a sve kako bi joj pokazao nevjerojatni pogled koji se od tamo pruža. A onda su se odlučili na poprilično hrabar potez i sjeli na novu atrakciju koja se nudi na 69. katu Rockfeller centra.

Riječ je o 'Top of the Rock: The Beam' za koju oni najhrabriji moraju sjesti na čeličnu gredu te ih se potom podiže nešto više od 3 metra u zrak i okreće za 180 stupnjeva kako bi imali nezaboravni pogled na Central Park i ostatak New Yorka.

Snimljena fotografija oca i kćeri zapravo je rekireirana kultna fotografija objavljena 1932. u New York Herald Tribuneu, nazvana 'Ručak na vrhu nebodara', na kojoj je 11 radnika snimljeno kako jedu sjedeći na čeličnoj gredi oko 243 metra iznad zemlje.

TATINA MEZIMICA

Beckham nije krio ponos kada je Messi na teren stigao u pratnji Harper Seven

Pogledaj galeriju

Na licima Davida i Harper Beckham nije se nazirao nikakav strah, dapače, osmijesima su pokazali koliko uživaju u svemu. Nakon toga su otišli i na 'najbolji sendvič u gradu', koji se servira u najstarijem gradskom deli-ju, Katz's Delicates, ali i zajedno klizali, vjerojatno na najpoznatijem klizalištu u gradu, onom ispred Rockfeller centra.