AJMO...!

Nakon ovog poziva Dine Rađe na koncert Miše Kovača malo će tko ostati ravnodušan

27.05.2022 u 14:23

Bionic
Reading

Nakon što je sinoć Hajduk osvojio Kup, u Splitu vlada slavljeničko raspoloženje, a u tom je tonu i nekadašnji košarkaš Dino Rađa, koji je na svom Instagram profilu pozvao sve na veliki koncert 5. lipnja na splitskom Starom placu

Dobro raspoloženje i slavljenička atmosfera još uvijek pomalo traju u Splitu, gdje se do jutra slavilo Hajdukovo osvajanje Kupa. A svega toga, kao i dobre pjesme, neće nedostajati i 5. lipnja na Starom placu, gdje će Mišo Kovač održati veliki koncert.

Pripreme su u punom jeku, a Mišo je sinoć na Poljudu slavio i sa Hajdukom. Ovoga će puta svi oni slaviti s njim. A sve one koji još nisu sigurni bi li došli na koncert ili ne mogao bi uvjeriti nekadašnji košarkaš Dino Rađa, koji je na svojem Instagram profilu ostavio video poruku, koju je snimio u majici s Mišinim likom.

'5.6. koncert Miše Kovača na Starom placu. Ajmo čoviku napraviti počast kakvu nikada nije doživio. Ajmo napuniti sve s Mišinim majicama. Ajmo napuniti tarace, balkone i krovove i sve živo da zapamti za cili život nešto što nikad nije vidio. J..eš to kad nekoga nema pa mu se daju imena ulica, medalje i spomenici. Idemo mu napraviti nešto za života da pamti', poručio je u videu snimljenom na splitskoj rivi Dino Rađa.

  • +4
Mišo Kovač Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec