živi u idili

Zaljubili su se na kavi, a danas su jedan od najskladnijih parova: Tarik Filipović danas slavi, a Lejla mu je čestitala i na društvenoj mreži

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Domaći glumac i televizijski voditelj Tarik Filipović danas slavi 49. rođendan. Kao i svake godine, sve je obilježio na društvenim mrežama. On je pokazao tko mu je sve čestitao, a voljena Lejla je na simpatičan način izrazila svoju nježnost i ljubav

Tarik Filipović je svojedobno otkrio kako obožava rođendane te da mu je Lejla čak rekla da nije vidjela čovjeka koji ima toliko godina, a da tako voli svoj rođendan, a rekao je i kako su mu roditelji i obitelj ispunili sve želje pa mu je najvažnije od svega zdravlje.

Čestitke mu od ranog jutra pristižu sa svih strana od prijatelja, kolega i suradnika, a njegova Lejla s kojom će ove godine proslaviti 14 godina braka, čestitala mu je uz zajedničku fotografiju i pjesmu Petra Graše 'Ako te pitaju'.

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Tarik se rodio u Zenici od majke Seke i oca Omera. Ima i mlađu sestru Eminu. Kao dječak imao je nadimke Rikta – Riketa, a navijao je za Čelik, koji je u vrijeme bivše Jugoslavije bio prvoligaš. Za jedan regionalni list pričao je o svom djetinjstvu za kojeg kaže da je bilo bezbrižno i da ga pamti po mnogo čemu. Bavio se različitim poslovima poput prodavanja novina, konobarenja i rada u autopraonici, a pri kraju pohađanja Akademije dramskih umjetnosti ulazi u angažman Satiričkog kazališta Kerempuh u kojemu izvedbama predstava 'Spikom na spiku' i 'Skrivena kamera' započinje svoju glumačku karijeru. Danas je jedan od najomiljenijih domaćih glumaca i voditelja.

  • +4
  • +1

Tarik Filipović

Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL

'Ne volim o sebi govoriti u superlativima, ali mislim da sam jednostavna, otvorena, normalna osoba. Mogu reći: hvala mami i tati da sam dobar čovjek, da mirno spavam u svakom pogledu', ranije je Tarik rekao za Jutarnji list.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!