UŽIVA U DUBROVNIKU

Jednom fotografijom Lejla Filipović pokazala od koga je naslijedila vitku liniju

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 22.02.2021 11:35
  • Objavljeno 22.02.2021 u 11:35
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL

Lijepi sunčani dani natjerali su Lejlu Filipović da produži svoj boravak u rodnom Dubrovniku, gdje uživa u dugim šetnjama i razgovorima s majkom Fehmom

Prije nekoliko dana, bez njezina znanja, Lejla Filipović stigla je u rodni Dubrovnik i pokucala svojoj mami Fehmi Šehović na vrata, ostavivši je bez riječi, sa suzama sreće u očima. Majka i kći nisu se, zbog aktualne zdravstvene situacije, imale priliku vidjeti mjesecima, stoga je Lejla odlučila iznenaditi je i provesti s njom neko vrijeme.

Sve se poklopilo sa savršenim vremenom, zbog čega Lejla i Fehma dane provode šečući po Dubrovniku i okolici, fotografirajući se za uspomenu. A upravo posljednja fotografija na kojoj majka i kći poziraju, otkrila je od koga je bivša Miss Hrvatske naslijedila vitku figuru.

Kao da već nije u godinama, niti rodila tri kćeri, Fehma Šehović ima vitku liniju, posebice noge, koje su došle do izražaja u tamnim trapericama. Nasmijana Lejla uz njihovu je zajedničku fotografiju tek napisala - 'Majka' i stavila emotikon srca.

  • +2

Lejla Filipović u Dubrovniku

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram