POVRATAK OTPISANIH

Tarik Filipović kakvog još nismo vidjeli: 'Za kraj dana, kao i uvijek, teško se natjerati'

20.11.2020 u 22:59

Bionic
Reading

Nakon što se na Instagramu pohvalio uspješnom, premijernom izvedbom predstave 'Predsjednici & ca' koju je osmislio sa Borisom Svrtanom, domaći glumac i voditelj svojim pratiteljima sada se odlučio javiti iz fitness studija

Posljednje sate ovoga petka Filipović je odlučio iskoristiti za posebnu vrstu tjelovježbe.

'Za kraj dana...kao i uvijek teško se natjerati...ali osjećaj nakon- jedinstven osjećaj', napisao je ispod fotografije na kojoj u ležećem položaju odrađuje vježbe na posebnoj spravi. Na treningu se pojavio i u prigodnoj majici s natpisom 'Povratak otpisanih' kojom je dao do znanja da će hladne mjesece iskoristiti za vraćanje u top formu.

Krajem prošloga mjeseca, u satiričkom kazalištu Kerempuh održana je premijerna izvedba predstave 'Predsjednici & ca' koju je Tarik osmislio s Borisom Svrtanom, a nisu ju željeli propustiti ni glavni akteri predstave, bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić i Kolinda Grabar- Kitarović.

  • +5
Kolinda Grabar Kitarović i Stjepan Mesić na premijeri predstave 'Predjednici & ca' Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

Nakon premijere predstave Tarik se zahvalio svima koji su sudjelovali na njezinoj realizaciji istaknuvši kako je uvijek u nevjerici kada dosanja neki svoj san.