NEODOLJIV JE

'Wannabe Bogart': Janko Popović Volarić bio je zavodnik od malih nogu

24.02.2020 u 14:04

Bionic
Reading

Janko Popović Volarić slovi za jednog od najpoželjnijih domaćih frajera i neženja nerijetko sa svojim pratiteljima na Instagramu zna podijeliti fotografije iz mlađih dana koje redovito oduševljavaju one koji ga prate. Sada je pokazao da je i kao mali bio pravi frajer

'Mislim da je ovo bio moj prvi glumački kostim. Wannabe Bogart!', našalio se poznati glumac pored fotografije na kojoj se vidi da je od njegovih malih nogu bilo jasno će kasnije postati zgodan, markantan muškarac. Fotografija je, naravno, raznježila njegove mnogobrojne obožavateljice koje su mu poručile da je 'sladak' i 'lijep'.

Podsjetimo, djetinjstvo Janka Popovića Volarića bilo je daleko od mirnog odrastanja. Njegovi su se roditelji rastali kad je glumac imao dvije godine, a otac je umro u njegovoj adolescentskoj dobi. 'Dosta sam rano izgubio tatu pa je to bilo problematično. No, ne bih baš o tome. To nije lako nikome”, rekao je ranije za IN Magazin Nove TV.

Glumac u zadnje vrijeme privlači pažnju svojim ljubavnim životom. Naime, javnosti je pokazao kako je sretan i više ne skriva vezu sa svojom novom djevojkom Petrom Švađumović. Najprije je, na prvi dan 2020. godine objavio fotografiju s atraktivnim brinetom i ljubiteljicom fitnessa, a prije nekoliko dana i novu, kada je s njom osvojio najviši vrh otoka Krka - Vrh Obzova.

'Zadnjih godina me najviše privlači priroda privlači jer me sav ovaj sav šušur zna umoriti. Paše mi odmaknuti se u tišinu ili odem šutirati loptu u koš', ispričao je glumac ranije za tportal.