U LICI NE UŽIVA SAM

Janko Popović Volarić predah potražio u zimskoj idili Plitvičkih jezera

09.01.2020 u 19:09

Bionic
Reading

Dok mnogi poznati Hrvati prazničko vrijeme provode na snježnim padinama ili na pješčanim plažama dalekih toplih krajeva, glumac Janko Popović Volarić je u predahu od brojnih obveza odlučio posjetiti naš najpoznatiji Nacionalni park Plitvička jezera

Nije naš poznati glumac trošio puno riječi, osim na opasku da voli Liku, ali fascinaciju ne samo jezerima nego i šumom pokazao je kroz fotografije.

Na dvije fotografije se pojavljuje i sam Janko, u šetnji Plitvičkim jezerima i kako s neke uzvisine promatra zimski krajolik. Kako nije riječ o sefijima, za pretpostaviti je da Janko dan na Plitvicama nije proveo sam.

View this post on Instagram

#likeLika

A post shared by Janko Popović Volarić (@janko_popovic_volaric) on

Glumac je svojom novogodišnjom čestitkom u društvu zgodne brinete potaknuo nagađanja kako ponovno ljubi.

Na jednoj od fotografija, pod suncem koje se probija kroz šumu, nazire se vitko biće.

Djevojka u čijem je društvu Janko dočekao Novu godinu zove se Petra Švađumović i sve što se o njoj zna je da se bavi fitnesom.

Međutim, na njezinom se Instagram profilu nalazi poveznica na blog objavljen na stranicama našeg poznatog dućana za kampiranje i aktivnosti na otvorenom na kojemu lijepa Petra piše kako se nakon ozljede vraća svojoj ljubavi – trčanju i outdoor aktivnostima.

Janko je i krajem listopada kratki predah od obveza proveo u prirodnom okruženju, uživajući u ljepotama Gorskog Kotara.

'Zadnjih godina me najviše privlači priroda jer me sav ovaj šušur zna umoriti. Paše mi odmaknuti se u tišinu ili odem šutirati loptu u koš', rekao je tportalu Janko u inetervjuu prošle godine.