NOVA GODINA S NOVOM DJEVOJKOM

Čini se da Janko Popović Volarić ponovo ljubi: Objavio fotografiju s lijepom brinetom

01.01.2020 u 17:49

Bionic
Reading

Glumac Janko Popović Volarić iznenadio je svoje brojne pratitelje, ali i sigurno razočarao velik broj obožavateljica novom objavom na Instagramu. Zgodni glumac Novu godinu čestitao je svim pratiteljima zanimljivom fotografijom na kojoj pozira s lijepom brinetom, za koju se pretpostavlja da mu je ukrala srce

Janko Popović Volarić 2020. dočekao je u društvu lijepe brinete o kojoj se za sada zna samo da se zove Petra Švađumović i da se bavi fitnessom, a ispod zajedničke fotografije Janko je samo kratko napisao 'Sretna Nova!'.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Sretna Nova! :)

Objavu dijeli Janko Popović Volarić (@janko_popovic_volaric)

Pratitelji su tu objavu shvatili kao objavu veze pa su, očekivano, uslijedili, brojni komentari: 'Preslatki ste', 'Neka živi ljubav', 'Divan par'…

Šarmantni 39-godišnji glumac, koji nerado priča o svom privatnom životu. S glumicom, producenticom i scenaristicom Jelenom Veljačom proveo je tri i pol godine u braku.

S kolegicom, beogradskom glumicom Tijanom Pečenić upoznao se 2015. godine na setu serije 'Kud puklo da puklo'. Među njima je ubrzo planula ljubav, a prvi put su zajedno viđeni u Kinu Europa krajem travnja 2015. godine.

'Još ne mogu znati je li Janko ljubav mog života. Dogodilo nam se nešto veliko i to me danas čini sretnom', rekla je u to vrijeme lijepa beogradska glumica za srpski Blic. No veza je zbog gustog polsovnog rasporeda i toga što je on živio u Zagrebu, a ona u Beogradu pukla nakon dvije godine.

  • +3
Janko Popović Volarić Izvor: Cropix / Autor: Biljana Blivajs / CROPIX

Nakon lijepe glumice Popović Volarić bio je u vezi s 11 godina mlađom novinarkom Mateom Dominiković, a ta veza je potrajala svega nekoliko mjeseci.

Ljubavnu sreću, čini se, pronašao je ponovo i to uz lijepu brinetu Petru Švađumović, s kojom se navodno viđa zadnjih nekoliko mjeseci, a sada je osjetio da je došlo vrijeme i da javno obznani svoju vezu.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Mia Dimšić, Nina Badrić, Davor Bernardić, Marin Rozić…