osvojio 9000 eura

Vratila se Superpotjera: Zagrepčanin pobijedio lovce

02.10.2023 u 08:38

Bionic
Reading

Gledatelji u Hrvatskoj obožavaju kvizove, a sada su došli na svoje jer je jedan od omiljenih krenuo s emitiranjem proteklog vikenda. U prvom ovosezonskom izdanju Superpotjere pobjedu nad lovcima odnio je IT-jevac Dominik Hrestak

Zagrepčanin je u prvom krugu osvojio 1500 eura. Nije znao tko se zalagao za politiku čekanja - Frano Supilo, Miko Tripalo ili Vladko Maček, javlja HRT. Odgovorio je da se radi o Franu Supilu, a točan je odgovor Vladko Maček.

U brzopoteznoj igri odabrao je borbu protiv četvero lovaca. Sven, Morana, Krešo i Dean ponudili su iznos od 9000 eura i zatražili 49 sekundi na svom satu, što znači da je Dominik u igru ušao s 11 sekundi prednosti.

Dominik nije znao da se rosulja naziva sipeća kiša čije su kapljice u promjeru manje od pola milimetra. Lovci su ponudili sve točne odgovore, ali nisu uspjeli nadigrati sjajnog Dominika. Sa sedam sekundi prednosti osvojio je iznos od devet tisuća eura.

'Mislim da je savršeno odabrao jer je mogao mrvicu opuštenije nego što bi bio s maksimumom. Ovako mu je bila dozvoljena jedna greška, koju je iskoristio, jer možda bi bile dvije, a možda bi i dvije bile previše. Poznajući njega, on je vrlo dobar kvizaš - kad je išao s četiri lovca, rekao sam Mladenu da je dobro postupio i mislim da osvaja', rekao je Dean Kotiga. Dominik se na početku emisije našalio da želi osvojiti dovoljno novca kako bi isplatio Deana da prestane influencati, a lovac mu je na to poručio: 'Nema tih novaca, prijatelju.'

  • +4
Superpotjera Izvor: Promo fotografije / Autor: Renato Branđolica za HRT