duhoviti odgovori

Lovci iz 'Superpotjere' progovorili o neugodnjacima i međusobnim nesporazumima u kvizu

19.06.2023 u 12:08

Bionic
Reading

Čim se počela emitirati, 'Superpotjera', brzi i dinamični kviz znanja postao je najgledanija nedjeljna emisija. Nedavno je završena njegova prva sezona, a lovci ne kriju koliko se raduju novoj koja kreće na jesen

U mini video intervjuu HRT-a lovci Morana Zibar, Krešimir Sučević Međeral, Mladen Vukorepa, Dean Kotiga i Sven Marcelić napravili su osvrt na uspješnu proteklu sezonu.

Na pitanje koje im je najteže pitanje u sezoni, Kotiga je odgovorio da je 'on najteže pitanje', a Vukorepa je rekao da je to pitanje 'bilo jedno koje je bilo loše pročitano, a riječ je o Lovecraftu'. Sučević Međeral je istaknuo da ne pamti teška pitanja 'zato što su s razlogom teška', Morani je najteže pitanje ono na koje ne zna odgovor, a Marcelić se prisjetio onog kad je 'prebrzo odgovorio pa je umjesto Adele rekao Taylor Swift'.

  • +4
Superpotjera Izvor: Promo fotografije / Autor: Renato Branđolica za HRT

Kad je riječ o anegdotama i neugodnjacima s probe ili emisije kojih se sjećaju, Mladen Vukorepa je rekao da 'anegdota zapravo znači ne dalje širiti, ne razgovarati, pa neće širiti anegdotu', a Krešimir Sučević Međeral je otkrio da je 'jednom imao priliku vidjeti Deana u donjem rublju kad su se presvlačili'.

Morana je ispričala da je 'jednom zamijenila svoj i Deanov remen te da se on 'jako zbunio i to je bilo jako smiješno', a Sven Marcelić je izjavio da mu je Mladen 'zalijepio žvaku pod gumb u trećoj epizodi pa se nije mogao nijednom javiti'.

Otkrili su i pamte li neki nesporazum s nekim od lovaca u žaru igre i kako je to izgledalo. Kotiga je istaknuo da 'su to sve jako dragi ljudi s kojima se jako teško nesporazumjeti te da su svi su jako komunikativni, opušteni, prirodni, simpatični i da je s njima savršenstvo raditi'. Vukorepa se našalio da pamti 'kad je jednom Dean imao masnicu kao suvenir nakon tog nesporazuma', a Morana da 'čak i ove Krešine male napadaje doživljava kao znak da mu je stalo, kao što je i njoj stalo'.

Od nove sezone Kotiga očekuje da 'nadmaši prvu sezonu, iako su bili najgledaniji program. Misli da bi druga sezona mogla donijeti još bolje rezultate i vjeruje da će se svi zajedno truditi da to uspije te je siguran da 'ponovno imaju hit koji ih čeka na jesen'.

@hrvatska_radiotelevizija Lovac Krešo nam je otkrio anegdotu s probe koju će dugo pamtiti 😄 #superpotjera #lovci #hrvatskaradiotelevizija #zavas ♬ original sound - HRT

Vukorepa očekuje još veću gledanost, a Sučević Međeral se našalio i rekao da očekuje 'puno mladih, naivnih natjecatelja koji će ići na svih pet njih jer oni to uvijek vole kad ih raspucaju k'o Panta pitu'. Morana je izjavila da 'očekujem da još uvijek ne posenili' te da 'pomogne ekipi, da bude još veće, luđe, napetije, gledanije i da traje dugo', a Marcelić očekujem da nova sezona biti teža nego prethodna.

  • +4
Mladen Vukorepa Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL