gledatelji su nestrpljivi

U nedjelju kreće druga sezona Superpotjere: 'Lovci' žele da bude još teža i da ne 'posenile'

27.09.2023 u 11:02

Bionic
Reading

Čim je u ožujku krenuo novi zanimljiv i zabavan kviz (licencna emisija, koja se u originalu zove 'Beat the Chasers'), srušio je rekorde gledanosti. Vodi ga Joško Lokas, a ima i stalnih pet lovaca, Moranu Zibar, Krešimira Sučevića Međerala, Mladena Vukorepu, Deana Kotigu i Svena Marcelića koji od nove sezone imaju velika očekivanja

'Očekujem da nadmaši prvu sezonu, iako smo bili najgledaniji program proljetos, mislim da bi druga sezona mogla donijeti još bolje rezultate', poručio je Dean Kotiga na TikTok profilu HRT-a.

I Mladen Vukorepa očekuje da druga sezona bude još bolja od prve. 'Mislim da smo se i mi sad malo uigrali, da su se gledatelji navikli na format i očekujem još bolju gledanost', poručio je, a Krešimir Sučević Međeral dao je komentar u svom stilu. 'Očekujem mnogo mladih, nadarenih natjecatelja koji će ići na svih pet nas, jer mi to uvijek volimo kad ih razbucamo kao Panta pitu', našalio se.

@hrvatska_radiotelevizija Uskoro kreće druga sezona Superpotjere - pitali smo lovce što očekuju! 😁
#hrvatskaradiotelevizija #hrt #superpotjera #lovci #novasezona ♬ original sound - HRT

Morana Zibar kaže da očekuje 'da još uvijek ne posenili' i da pomogne ekipi, da bude još veće, luđe, napetije, gledanije, a Sven Marcelić da će nova sezona biti 'teža nego prethodna jer su sad očito natjecatelji već malo naučili taktiku, strategiju itd'. 'Odlično smo se i mi uigrali, ali očekujem da će biti jednako napeto kao i do sada, rekao je Marcelić.

  • +4
Superpotjera Izvor: Promo fotografije / Autor: Renato Branđolica za HRT