Jedan od najzgodnijih Hrvata

Vlaho Arbulić počastio novim vrućim morskim fotografijama: 'Zovite vatrogasce'

18.07.2023 u 21:20

Bionic
Reading

Mnogi naši poznati su se spustili na Jadran kako bi pobjegli od vrućine. Osvježavajuće more, madraci na napuhavanje i dizajnerski kupaći kostimi sinonimi su za bezbrižno opuštanje domaćih zvijezda, koje sve to uredno 'bilježe' i dijele na društvenim mrežama. Među njima je i glazbenik i partner Tatjane Dragović

Vlaho Arbulić je već neko vrijeme na moru. Kupa se, skače u more, hvata sunce, čita knjige, a sve te prizore rado dijeli s ostatkom svijeta.

Zadnjih dana javlja se sa luksuznog plovila gdje uživa u delicijama, skokovima u more, tišini i bajkotivom pejzažu, a ondje su nastale i najnovije snimke na kojoj se tušira nakom kupanja, vozi na 'vodenom' skuteru mameći uzdahe i komentare svojih pratiteljica. Jedna od njih je poručila: 'Zovite vatrogasce, Vlaho gori'.

Vlaho se često nalazi na listama najzgodnijih Hrvata, a njega i njegovu partnericu Tatjanu Dragović mnogi nazivaju jednim od najljepših domaćih parova. Zajedno imaju kćer Luce koju ponosni tata nerijetko pokazuje svojim sljedbenicima na Instagramu.

  • +4
Vlaho Arbulić Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish