u dalmaciji je

Skok u more i opuštanje uz knjigu: Vlaho Arbulić videom pokazao kako izgleda njegov odmor

13.07.2023 u 14:31

Bionic
Reading

Izležavanje na plaži kojem se ne nazire kraj jedna je od ultimativnih ljetnih maštarija i trenutak kojeg mnogi iščekuju cijele godine. Jedan od najperspektivnijih hrvatskih glazbenika novije generacije, producent i maneken već naveliko uživa u čarima najtoplijeg godišnjeg doba

Vlaho Arbulić, brojne pratiteljice na društvenim mrežama, svojim objavama redovito ostavlja bez daha. Životni partner Tatjane Dragović počastio ih je ovog puta snimkom jednog dana svog opuštanja i guštanja u ljetu.

Tako ga se može vidjeti kako skače u more, izlazi iz njega i namješta suncobran te se smješta u hladu i uzima knjigu u ruke. Naravno u jednom od kadrova dobro se vidi i njegovo savršeno isklesano tijelo prekriveno tetovažama.

'Ovoliko aktivnosti nisam provela u zadnja 2 dana', među prvima je komentirala Ivana Nobilo, poduzetnica i bivša supruga Tonija Cetinskog, a stigli su i brojni drugi komentari. 'Još da su speedo gačice', 'Jesi smočio stranice. Btw dobar skok', 'Što si zgodan', poručuju mu pratitelji.

  • +4
Vlaho Arbulić Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Vlasnik studija Républika i muškarac nepogrešivog stila osim glazbenim talentom često puno pozornosti izaziva svojim izgledom. Poznat je kao veliki entuzijast što se tiče svijeta fitnessa. Svakodnevno trenira i pazi što jede.

Vlaho godinama živi u Zagrebu, a kako je ranije izjavio, najteže mu je bilo ''prestajati' biti dijete u svom rodnom kraju'. Preselio se kad je upisao FER, a prije toga je u srednjoj školi bio u SAD-u.

Najljepše plaže u Hrvatskoj Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell; montaža Neven Bučević