vrući prizori

Isklesani torzo u prvom planu: Vlaho Arbulić počastio fanove videom bez majice

23.06.2023 u 10:40

Bionic
Reading

Glazbenik, producent i maneken miljenik je ženske populacije te se često može pronaći na listi najzgodnijih Hrvata. Na društvenim mrežama nerijetko ponosno pokazuje rezultate redovne tjelovježbe i zdravog načina života

Markantni Konavljanin, životni partner Tatjane Dragović prije nekoliko dana viđen je na proslavi ljetne sezone u luksuznom splitskom resortu gdje je plijenio pažnju svojim modnim izdanjem. Sada se, čini se, uputio u nešto hladnije krajeve.

Kako je naveo na videu kojeg je pokazao u Instagram pričama, Vlaho Arbulić nalazi se negdje u Alpama. Snimio je sam sebe kako se vozi pored jezera na svom motoru, a ono što je još više privuklo pažnju od prirodnih ljepota koje je nastojao pokazati, je njegov goli, isklesani torzo.

Osim prizora koji je mnogim damama oduzeo dah, glazbenik i maneken je s više fotografija pokazao i kako uživa sa kćerkicom Lucom koja je već krenula njegovim stopama i ide u glazbenu školu. Ranije je otkrio da njegova mezimica obožava glazbu te da 'može samo učiti od nje', ali i da malena ne pokazuje interes za manekenstvo.

  • +3
Vlaho Arbulić Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Inače, svoj besprijekoran izgled duguje redovitom treniranju i zdravoj prehrani koji su dio njegove životne rutine. Uz to što pažnju privlači svojim macho izgledom, Vlaho je magistrirao na zagrebačkom FER-u.

Najljepše plaže u Hrvatskoj Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell; montaža Neven Bučević