zna privući pažnju

Kakav prizor: Vlaho Arbulić oduševio fotografijom na svom moćnom motoru

28.06.2023 u 13:55

Bionic
Reading

Glazbenik, producent, maneken i životni partner Tatjane Dragović iznenadio je pratitelje objavom na svom opakom Harley Davidsonu

Naočiti Cavtaćanin i inače pojavom plijeni pažnju, a još kad se provozao na svom moćnom Harley Davidsonu, vjerujemo da su ga pogledi brojnih prolaznika znatiželjno ispratili.

Vlaho Arbulić nabacio je jednostavan stajling - kratke hlače i majicu s kratkim rukavima - pa su do izražaja došle njegove mišićave i tetovirane ruke i noge koje redovito održava u teretani. Arbulić, koji je godinama uspješno radio kao model, ostvaruje uspjehe i u glazbenoj industriji, a očito nalazi načina da uskladi sve svoje životne prioritete i gušte.

Na svom profilu na Instagramu najviše pokazuje da mu se život okreće oko njegove jedinice, djevojčice Luce, koju je Tatjana Dragović rodila 2014. godine. 'Ni na nebu ni na zemlji. Leteća. K'o da nema sutra i kao da bi ugrabila cijeli svijet. Mene su neke spoznaje mijenjale s vremenom. Ona će imati svoj put', opisao je svoju kćerkicu ranije za tportal.

  • +3
Vlaho Arbulić Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL