VRELI ŠOU NA PLAŽI

[VIDEO] Poljupci i zavodljive poze: Ivana Knoll u kockastoj mini kreaciji šalje 'pozdrave' iz Dohe: Što priprema za sljedeću utakmicu?

07.12.2022 u 17:00

Bionic
Reading

Najpopularnija hrvatska navijačica ne prestaje plijeniti pozornost iz Katara. Danas je ondje pred kamerom Cropixovog fotoreportera izvela mini performans

Mnogi se pitaju je li posrijedi ljubav prema nogometu ili samopromocija, no kako god 'najseksepilnija navijačica Svjetskog prvenstva' Ivana Knoll dobiva sve više pratitelja na Instagramu koji je svakodnevno obasipaju komplimentima.

U Dohi je nastao video u kojem u ultrakratkom topu s dubokim dekolteom i lepršavom mini suknjicom te s neobilaznom mašnicom na kosi, naravno sve u crveno bijelom izdanju, izazovno i zavodljivo pozira, pleše, skakuće, šalje poljupce i srca svima.

Inače, pojavila se u emisiji Piersa Morgana gdje je komentirala kritike na račun svog oskudnog odijevanja na Svjetskom prvenstvu u Kataru. I u javljanju uživo u emisiji pojavila se u dekoltiranom kockastom topiću. Podsjetimo, veliki je dio svijeta ju je iskritizirao zbog oskudnog odijevanja i nepoštivanja pravila katarske kulture, a ona je poručila: 'Poštujem svaku zemlju'.

  • +18
Ivana Knoll na utakmici s Japanom Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec