NEPRIMJERENO ODIJEVANJE

Nije sve kako se čini: Katarski biznismen tvrdi da su našu Ivanu Knoll šeici fotografirali jer je žele prijaviti

04.12.2022 u 10:39

Bionic
Reading

Da uistinu nije sve kako se čini pokazalo se nakon fotografije koja je u kratkom roku obišla svijet, a na kojoj je glavna zvijezda navijačica hrvatske nogometne reprezentacije Ivana Knoll, ali i šeici koji su je snimali na stadionu u oskudnoj odjeći

Svjetski mediji ne prestaju pisati o Ivani Knoll, njezinoj oskudnoj odjeći, ali i pogledima muškaraca nakon što ona prođe. Ono što ih je posljednje inspiriralo, fotografija je koju je i sama Ivana objavila na svom Instagram profilu, gdje je po novom prati milijun ljudi iz cijeloga svijeta.

Riječ je o dvjema fotografijama, spojenim u jednu, na kojoj se Ivana Knoll spušta po stepenicama stadiona do svog mjesta, odjevena u crvene tajice i broj premali topić-grudnjak s prepoznatljivim crveno-bijelim kockicama. Ono što se jasno vidi na istoj, dvojica su šeika koja su, prvo je pogledala, a potom je počela snimati mobitelom sa osmijehom na licu.

No, ubrzo je stigla reakcija i to istaknutog katarskog poduzetnika Mohammeda Hassana Al Jefairija, koji je na svom Twitter profilu otkrio što se zapravo dogodilo. Naime, on tvrdi sasvim drugačiji pogled na cijelu situaciju:

  • +29
Ivana Knoll Izvor: Profimedia / Autor: OZAN KOSE / AFP / Profimedia

'Za vašu informaciju, oni nisu snimili fotografiju jer im se svidjela, već zato što im se ne sviđa način na koji je odjevena, a koji je neprihvatljiv za našu kulturu. To vam može potvrditi svaki lokalni stanovnik. Vjerojatno je žele prijaviti!'

I dok se velik broj njegovih pratitelja slaže s njegovom izjavom, ima i onih koji govore kako se po izrazima na njihovim licima može zaključiti kako im njezina kombinacija nije niti najmanje zasmetala.