dobro joj stoji

Uvijek besprijekorno sređena Maja Lena Lopatny pokazala kućno izdanje i lice bez šminke

30.11.2020 u 12:08

Bionic
Reading

Kći naše glumice i nekadašnjeg vaterpolista Ronalda Lopatnyja Maja Lena Lopatny duže je vrijeme boravila na moru, no čini se kako je trenutno u Zagrebu. Bivšu televizijsku voditeljicu i PR menadžericu koja sve više sliči slavnoj mami, do sada smo viđali skockanu od glave do pete, a evo kako izgleda kad je u ležernom izdanju

Kako ju prate mnoge poslovne obaveze, Maja Lena Lopatny ponekad voli pobjeći od svega i malo se odmoriti. U tome 29-godišnjakinja uspijeva zahvaljujući dobrom balansu privatnog i poslovnog, ali i uživanjem u malim stvarima. Vikend je među ostalim provela opuštajući se mazeći se sa svojim kućnim ljubimcem. U kratkom videu objavljenom na Instagram storyju, pokazala je i lice bez šminke.

Podsjetimo, Maja Lena već nekoliko godina živi i radi u jednom luksuznom resortu na Korčuli. Iako je tijekom cijelog studiranja na Fakultetu političkih znanosti radila u medijima, s obzirom na nažalost trenutačnu situaciju u novinarstvu i veliki broj nezaposlenih kolega, bilo joj je, rekla je, jasno da su njezine ambicije drugačije. Znala je da novinarstvo neće do kraja ispuniti njezina očekivanja te je odabrala - rad u turizmu.

  • +5
Maja Lena Lopatny Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX

Gotovo nikad ne govori o svom privatnom životu. Ipak, nerijetko počasti svoje obožavatelje fotografijama na kojima neodoljivo podsjeća na svoju majku. 'Ono što je najbitnije je da čovjek voli i vjeruje u sebe i onda se vrata otvaraju na svim poljima', izjavila je ranije.