raspsodija u bijelom

Za Majom Lenom Lopatny svi se okreću; život na otoku itekako joj godi

25.09.2020 u 12:29

Bionic
Reading

Kći cijenjene glumice Mije Begović i bivšeg vaterpolista Ronalda Lopatnyja gušta u sunčanim danima na jednom od najljepših hrvatskih otoka gdje se preselila nakon kratke karijere u medijima, točnije na televiziji Jabuka TV-u. Diplomirana novinarka nerijetko oduševi fotografijama koje pokazuju idiličan otočki život

Za razliku od većine Hrvata, koji su se odavno vratili s obale, atraktivna Maja Lena Lopatny je nastavila uživati na Korčuli. Svi su se okretali za njom kad je prošetala u skockanom, bijelom izdanju naglasivši preplanule noge kratkim hlačicama i košulji koja otkrila njezin vitki struk.

View this post on Instagram

•🍡•

A post shared by MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l) on

Nekoliko mjeseci u godini radi u menadžmentu jednog resorta na otoku gdje se bavi odnosima s javnošću, a nedavno je svojim pratiteljima pokazala kako provodi zadnje tople večeri.

View this post on Instagram

•🌙•

A post shared by MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l) on

Početkom rujna proslavila je 29. rođendan. Njezina majka, glumačka diva Mia Begović svojoj je mezimici poželjela sve najbolje putem Instagramu, a njezina objava ganula je mnoge njezine prijatelje. 'Blagoslov ti šaljem – na svaku misao, svaki korak, svaku želju. Sretan ti rođendan, srce moje duše', poručila joj je Mia tada putem Facebooka i Instagrama. Maja Lena samoj sebi je nazdravila slaveći u restoranu s prijateljima.

View this post on Instagram

•Cheers 🥂 #29•

A post shared by MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l) on