UVIJEK ZGODNA

Maja Lena Lopatny pokazala kako provodi noći na Korčuli

21.09.2020 u 15:20

Bionic
Reading

Kći naše kazališne, filmske i televizijske glumice Mije Begović, već nekoliko mjeseci živi na Korčuli . To je Maji Leni posljednjih nekoliko sezona drugi dom. Tamo je pronašla svoj posao iz snova, u kojem je i više nego uspješna

Diplomirana novinarka Maja Lena Lopatny, nakon kratke karijere u medijima, točnije na televiziji Jabuka TV, okrenula se nekom novom poslu. Zadovoljstvo je postigla preseljenjem na Korčulu, gdje je pritom ispunila sve svoje ambicije. Nekoliko mjeseci u godini naporno radi u menadžmentu jednog resorta na otoku gdje se bavi odnosima s javnošću.

Uhodana Maja već jako dobro poznaje otočki teritorij, u koji je jednostavno zaljubljena, no unatoč tome svake sezone iznova se oduševi ovim dalmatinskim rajem.

Povremeno nam zgodna 29-godišnjakinja putem društvenih mreža pokaže kako provodi slobodno vrijeme, a sada je otkrila kako izgledaju njezine romantične večeri u centru grada Korčule. Kako se ljetna sezona polako privodi kraju, te sada počinje postsezonsko vrijeme kada stižu drugačiji gosti na otok, Maja je pronašla vremena za guštanje s prijateljima.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

•Cheers 🥂 #29•

Objavu dijeli MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)

Večeri obično provodi u ugodnom društvu prijatelja koje je stekla na Korčuli, u nekom od lokalnih restorana ili barova. Tako je protekli vikend pokazala kako se zabavila i pritom mnoge ponovno oduševila svojim atraktivni izgledom.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

•🌙•

Objavu dijeli MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)

Preplanula i dotjerana pozirala je za Instagram, u vrućim hlačicama i svjetlucavoj majici, a svoju je bujnu prepoznatljivu kosu raspustila u valovitim uvojcima. Završni touch dala je crvenim ružem na usnama.

‘Čudesna si’, ‘Zgodna, lijepa i samosvjesna djevojka’, ‘Ovakva ljepota se rijetko sreće’, samo su neki od komentara na njezinu objavu na Instagramu.