FASHION GURU

Bode me u oči kada mlada i lijepa žena nosi bundu koja nije primjerena za nju, no to ne kuži jer misli da je ona statusni simbol, kao i glava jelena u blagovaonici

  • 20.11.2020 u 11:37

  • Bionic
    Reading

    Povratak kćeri glumice Mije Begović s otoka Korčule, na kojoj živi većinu godine zbog poslovnih obveza, u rodni Zagreb nije promaknuo ni našem modnom kritičaru Fashion Guruu

    Nikada mi nije bilo jasno obožavanje bundi staromodnog kroja. Ok, nisam pobornik nošenja pravog krzna, ali tako možemo u nedogled, oružje, cjepivo itd. Više me bode u oči kada mlada i lijepa žena nosi bundu koja nije primjerena za nju.

    Doduše ona to ne kuži jer misli da je bunda statusni simbol, kao i glava jelena u blagovaonici. Inače, bunde kakve su se nekada nosile, pa i kod nas, odavno su izašle iz mode, ne zbog upotrebe krzna, već zbog kroja i teške klasike u kroju i boji, a da ne govorimo o tome da zime više nisu kao što su nekada bile, ali krzno se nije nosilo samo da se ugriješ.

    No da se vratimo dotičnoj ljepotici. Njezina figura, lijepa kosa i pune usne već su dovoljne da ju zamijetiš - Maju je teško ne primijetiti kada se negdje pojavi. Ovoga puta se prošetala Zagrebom u bijelom od glave do pete i to joj je bio dobar stajling, pogotovo uz njezinu raspuštenu bujnu kosu i špigl naočale, no onda dolazimo do bunde koja ovako na fotki još i može eventualno dobro izgledati, ali mislim da je uživo ipak previše klasična i staromodna za Maju.

    • +8
    Maja Lena Lopatny Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.