čista romantika

'Uhvaćeni' u zoološkom vrtu: Taylor Swift i Travis Kelce nisu mogli sakriti koliko su zaljubljeni

22.02.2024 u 19:13

Bionic
Reading

Ljubav cvate između trenutno jedne od najpopularnijih pjevačica, Taylor Swift i igrača američkog nogometa, a zaljubljeni golupčići 'uhvaćeni' su u romantičnom izlasku – u zoološkom vrtu u Sydneyu neometano su izmjenjivali zagrljaje i poljupce, a pri tome jedno drugome nisu ispuštali ruku

Taylor Swift trenutno je u Sydneyu i to povodom australskog izdanja Eras turneje. No, tisuće kilometara nisu bili dovoljna prepreka za nju i njezinog dečka Travisa Kelcea. Naime, igrač američkog nogometa sjeo je u avion i stigao u Sydney gdje ga je dočekala Taylor. Par je od tada nerazdvojan, a Taylor mu je s veseljem otkrila što ju je sve oduševilo u dalekoj Australiji, par je u izlasku snimio Channel 9 News što možete pogledati ovdje.

Par je 'uhvaćen' tijekom privatnog obilaska zoološkog vrta u Sydneyu. Naime, Taylor Swift nije gubila vrijeme i odmah se bacila na pokazivanje znamenitosti Sydneya svom Travisu. A čini se da se 14-strukoj dobitnici Grammyja toliko svidio posjet zoološkom vrtu, u kojem je bila u srijedu da nije mogla izdržati, a da ne odvede svog dragog da i sam vidi egzotične životinje.

  • +4
Taylor Swift i Travis Kelce Izvor: Profimedia / Autor: KHAP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zaljubljeni golupčići viđeni su kako se drže za ruke dok su se izbliza upoznavali s australskim divljim životinjama tijekom privatnog obilaska parka, prema video snimci koju je dobio australski Channel 9 News, koji možete pogledati ovdje.

Par se nije odvajao, a Travis je snimljen kako više puta grli Taylor. Bio je to savršen izlazak - čak su i hranili klokane, a nije nedostajalo ni poljubaca.

Za izlazak s dečkom Taylor je posegnula za vrlo ležernim stajlingom. Tako je izbor pao na kratke hlačice, koje su uz kratke suknje njezin omiljen izbor u posljednje vrijeme, a spojila ih je s bijelim tenisicama i crvenim topom tankih naramenica, a kosu je zavezala u opuštenu punđu.

Apartman Taylor Swift u Sydneyu Izvor: Profimedia / Autor: Crown/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia