U SYDNEYJU

Pogledajte kako izgleda apartman Taylor Swift u kojem noćenje stoji 23 tisuće eura

20.02.2024 u 21:06

Bionic
Reading

Popularna pjevačica trenutno se nalazi na australskom dijelu svoje Eras turneje, gdje je stigla do Sydneyja. Tamo je iznajmila predsjednički apartman u hotelu s pet zvjezdica Crown Sydney, odakle se pruža nevjerojatan pogled na zaljev i simbol ovog grada - Sydneysku operu

Prema pisanju svjetskih medija, Taylor Swift odsjest će u luksuznom penthouseu s pogledom na Sydneysku operu, koji se nalazi u hotelu Crown Sydney.

Predsjednički apartman nalazi se na 88. katu, a zahvaljujući staklenim stijenama duž cijelog prostora, ali i otvorenoj terasi gdje se nalazi i privatni infinity bazen, pruža se nevjerojatan pogled na luku i Operu. Noćenje u ovakvom luksuzu košta oko 23 tisuće eura, zbog čega si ga mogu priuštiti samo oni dubljeg džepa.

  • +2
Apartman u Sydneyju u kojem spava Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: Crown/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Taylor Swift stigla je Sydney nakon što je održala tri rasprodana koncerta u Melbourneu. Ovdje će održati četiri koncerta i to na stadionu Accor, a potreban mir, ali i sve ostalo što treba, imat će upravo u ovom apartmanu, u kojem se nalazi i koncertni klavir.

PRED MILIJUNIMA GLEDATELJA

Taylor Swift i Travis Kelce nisu se suzdržavali: Strastveni poljupci nakon osvojenog Super Bowla

Pogledaj galeriju

Uz to svojim gostma nudi ured, prosto za masažu, privatnu teretanu, mramornu spa kadu te spavaću sobu s kupaonicom.

Taylor je u Australiju stigla nakon odrađenog azijskog dijela turneje, a posljednje je nastupala u Japanu. Kratki predah imala je samo zbog finala Super Bowla u kojem je navijala za svog dečka Travisa Kelcea.