novi look

Taylor Swift ne odustaje od zavodljivih minica, no vitke noge pale su u drugi plan zbog nove frizure

21.02.2024 u 09:35

  • +4

Taylor Swift

Izvor: Profimedia / Autor: CHRIS DYSON / BACKGRID / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Slavna Taylor Swift uživa na vrhuncu svoje karijere, a trenutno se nalazi u Sydneyju, u koji je stigla povodom nastavka svoje turneje Eras. Nije mogla proći nezamijećeno, a njezin stajling i ovog puta bio je upečatljiv

Uoči koncerta u Sydneyju, koji je dio njezine turneje Eras, pop zvijezda Taylor Swift provela je večer u talijanskom restoranu Pellegrini 2000 u Surry Hillsu. Zavodljiv stajling s kratkom suknjom nije prošao nezapaženo, no najviše pažnje privukla je njezina frizura.

Nakon duge i ravne kose Taylor je nakon duljeg vremena pokazala svoje prirodne kovrče. Valovita kosa padala je joj je ispod ramena, a kovrče su joj ukrašavale čak i šiške. Osim zavodljive frizure, obožavateljima nije promaknuo još jedan detalj – boja kose činila se za nijansu ili dvije tamnija.

Taylor se na večeru u talijanski restoran uputila u društvu Sabrine Carpenter, a slatke i zavodljive kovrče spojila je s jednako slatkim i zavodljivim stajlingom.

Crni korzet, koji stilski podsjeća na onaj koji je nedavno nosila na Super Bowlu, spojila je s plisiranom minicom. Bila je to još jedna u nizu elegantnih minica i kratkih hlača koje je Swift nosila u proteklih nekoliko mjeseci, pokazujući tako veliku sklonost kratkim modelima koji u prvi plan stavljaju njezine vitke noge, ali i da je tom siluetom nemoguće pogriješiti, bez obzira na vremenske prilike.

Osim drugačije frizure, dobitnica Grammyja izašla je izvan svoje glamurozne zone udobnosti i preskočila uobičajenu crvenu boju ruža. Umjesto toga odabrala je nešto svjetliju nijansu.

  • +15
Taylor Swift na Super Bowlu Izvor: Profimedia / Autor: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia