izlazak bez djece

Blake Lively otkrila kako je izgledao ludi provod u Vegasu

21.02.2024 u 12:42

Bionic
Reading

Blake Lively pridružila se Taylor Swift i Kelceu u noćnom izlasku povodom proslave pobjede na Super Bowlu, a čitav je dan za popularnu glumicu bio nešto drugačiji od onih na koje je navikla u zadnje vrijeme. Djecu je ostavila mužu, sjela na avion i krenula u provod, a evo kako je sve izgledalo

Prije desetak dana svi su brujili o Taylor Swift koja je sa svojom najboljom prijateljicom Blake Lively prisustvovala Super Bowlu, a poznata glumica otkrila je kako se provela u pobjedničkoj noći Kansas City Chiefsa. Sjajna energija i još bolji outfit obilježili su večer plavokose glumice, a ona se o svemu raspisala na Instagramu.

Nakon što su uživali u VIP loži gledajući kako Chiefsi pobjeđuju i osvajaju Super Bowl, slavlje se nastavilo dugo u noć. Slavljenička večer se nastavila u noćnom klubu u Las Vegasu, a uz Swift, Kelcea i Lively tulumarili su i roditelji popularne pjevačice, što je Swift pokazala i na TikToku.

@taylorswift

accidentally going clubbing with your parents is something everyone should try at least once in their life

♬ original sound - Taylor Swift

Kako se osjećala zabavljajući se u Vegasu, otkrila je Blake Lively kojoj je ovo prvo solo putovanje nakon što je rodila. Kroz galeriju objavljenih slika Lively je napisala poduži opis u kojem je objasnila kako je izgledao njezin kratki slatki izlet u Vegas.

'Prošli tjedan sam prvi put napustila djecu i nosila hlače koje su bile cipele. Slikala sam naopako i nisam imala pojma. Tretirala sam narukvicu prijateljstva kao ravni Stanley za svog muža kao da nisam shvatila da nije '07', napisala je Lively otkrivši kako je nosila puno posuđenog nakita.

Slavna glumica nosila je zlatne i srebrne komade koji su zajedno koštali nevjerojatnih 434.548 eura. Među tim skupocjenim komadima istaknule su se ogrlice. Nosila je ogrlicu s dijamantnim karikama vrijednu 18 500 dolara, ogrlicu s dijamantnim pavéom od 78 000 dolara i ogrlicu s karikama od žutog zlata 62 000 dolara, a tu su bile i dijamantne naušnice i ostali upečatljivi nakit.

'Posudila sam više nakita od skeltona u vožnji Piratima s Kariba. I išla sam u klubove. Sada znam kako bi izgledala moja epizoda Zone sumraka', zaključila je glumica koja se u svom stilu našalila na vlastiti račun.

  • +5
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia

'Uočena: Serena van der Woodsen donosi svoju A-igru na Super Bowl u crvenom Adidas ansamblu, zajedno sa štiklama i blistavim nizom kolekcionarskog nakita. Dozvolite našem omiljenom Upper East Sideru da ukrade reflektore, čak i na dan utakmice. XOXO, Gossip Girl', stoji u jednom od šaljivih komentara u objavi.