NOGOMETAŠ I BIVŠA MANEKENKA

U iščekivanju velikog svadbenog slavlja: Marko Livaja zakupio splitski Sustipan, nitko neće imati pristup

02.05.2022 u 15:44

Bionic
Reading

Trenutno najpopularniji igrač Hajduka Marko Livaja i njegova dugogodišnja partnerica Iris Rajčić vjenčat će se danas u Splitu u crkvi svetog Frane. Potom će feštati u popularnom splitskom restoranu Adriatic ACI

Kako doznaje Slobodna Dalmacija za dan kojega će pamtiti zauvijek, Hajdukovac je zakupio površinu na Sustipanu za cijenu od tri i pol tisuće kuna. To im je potvrdio i Stipe Mušura predsjednik (v.d.) Javne ustanove Park šuma Marjan.

'Sukladno odluci Upravnoga vijeća imamo cjenik za tu vrstu događaja. Postoje različite kategorije prema broju osoba, ovaj događaj spada u kategoriju od 51 do 100 osoba, pa sukladno cjeniku koji je donesen na sjednici održanoj 26. travnja, to iznosi tri i pol tisuće kuna', izjavio je Mušura. Mladenci i njihovi uzvanici imat će, javlja Slobodna Dalmacija jake zaštitarske snage koje će osiguravati mjesto i nitko neće imati pravo pristupa.

  • +2
Iris Rajčić i Marko Livaja Izvor: Pixsell / Autor: Miroslav Lelas/PIXSELL

Dodao je kako je prostor zakupljen na cijeli dan, odnosno da nemaju fiksno određeno vrijeme hoće li se tu netko zadržati i koji sat nakon događaja, koji je prijavljen od 17 do 18 i 30 sati. Također je rekao da se površina zakupila uz određene uvjete što znači da se 'nakon događaja mora vratiti u prijašnje stanje, obvezno je voditi računa o zaštiti okoliša, a zabranjeno je korištenje pirotehničkih sredstava'.

Podsjećamo, svadbeno slavlje nogometaša i bivše manekenke održat će se u restoranu Adriatic Grašo, a pjevat će im Jelena Rozga koja je to napravila i za krštenje njihova sinčića Lorenza u srpnju prošle godine. Osim sina, Iris i Marko roditelji su i petogodišnje kćerkice Elizabete.