nerazdvojne su

Večeras je velika fešta: Ana Gruica Uglešić pokazala kako joj je prijateljica Iris Rajčić provela vikend uoči vjenčanja

02.05.2022 u 10:18

Bionic
Reading

Nogometaš Marko Livaja i njegova dugogodišnja partnerica, 14 godina starija bivša manekenka Iris Rajčić danas će izreći sudbonosno 'da'. Sve je spremno za taj čin pa su budući mladenci i roditelji dvoje djece vikend dočekali opušteno, bez previše uzbuđenja

Kako je na svojim fotografijama i snimkama otkrila njihova prijateljica Ana Gruica Uglešić, budući supružnici Marko Livaja i Iris Rajčić dan prje svadbe proveli - humanitarno.

Naime, dok su Hajduk i Šahtar igrali utakmicu na travnjaku Poljuda, u Bijelom, Svečanom salonu Hajduka skupili su se brojni uglednici, poznate osobe ne samo iz svijeta sporta koji su se odazivali na telefonske pozive u svojevrsnom call-centru u svrhu prikupljanja za pomoć ratom pogođenoj Ukrajini.

Bili su tu sportski direktor Šahtara Darijo Srna, tehnički direktor reprezentacije Stipe Pletikosa, uprava Hajduka, ali i Livaja sa svojom zaručnicom koje i Ana Gruica Uglešić koja je snimila i pratiteljima na Instagramu pokazala djelić atmosfere od tamo. Bila je s njima i Lana Pavić koja će biti kuma na slavnog hajdukovca i bivše manekenke.

  • +3
Ana Gruica Uglešić Izvor: Cropix / Autor: Vladimir Dugandzic / CROPIX