hit fotografija

Livajina zaručnica zabavlja pratitelje: Pokazala kakvog šaljivog navijača ima Hajduk

21.04.2022 u 11:01

Bionic
Reading

Iris Rajčić oduševio je simpatičan prizor koji je ugledala među navijačima koji su u srijedu čekali u redu da kupe ulaznicu za okršaj Hajduka i Dinama

Iris Rajčić fotografirala je očito Livajinog fana, koji stoji u redu ispred stadiona Poljud kako bi kupio ulaznicu za utakmicu. Svoju narančastu jaknu 'pretvorio' u improvizirani 'dres', odnosno flomasterom ispisao Livajino prezime i broj 10.

'Neće njega nitko zaj...t', našalila se bivša manekenka koja je sretna što je navijači splitskog kluba obožavaju budući da je smatraju zaslužnom za Livajinu odluku da ostane u Hajduku. Osim fotografije navijača nogometaševa zaručnica je pokazala i više snimaka s tribina Poljuda odakle je bodrila igrače Hajduka i svog Marka.

Podsjetimo, 14 godina starija Iris i nogometaš uskoro će se vjenčati. Slavlje će navodno biti u restoranu Adriatic Grašo. Za kumu je izabrala prijateljicu politologinju Lanu Pavić, a Livaja dugogodišnjeg prijatelja iz djetinjstva. Zajedno su sedam godina, a imaju i dvoje djece, Elizabet, koja je napunila četiri godine, i Lorenza, koji je rođen u veljači prošle godine.

  • +2
Iris Rajčić i Marko Livaja Izvor: Pixsell / Autor: Miroslav Lelas/PIXSELL