kucnuo je i taj dan

Marko Livaja i Iris Rajčić danas će se zakleti na vječnu ljubav: Evo što znamo o njihovom vjenčanju

02.05.2022 u 13:10

Bionic
Reading

Već neko vrijeme je poznato vrijeme i mjesto održavanja velikog dana za jednog od najpopularnijeg igrača splitskog Hajduka i njegove zaručnice, bivše manekenke i prve pratilje Miss Hrvatske 1997. godine. Roditelji šestogodišnje Elizabete i jednogodišnjeg Lorenza upravo će danas jedno drugom kazati sudbonosno - 'da'

Vjenčanje Iris Rajčić i Marka Livaje održat će se Splitu u crkvi sv. Frane, a predvodit će ga 56-godišnji svećenik iz Zadra, fra Žarko Relota, koji je od rujna 2021. župnik Bilog Briga.

'Iris je bila moja učenica na vjeronauku u Splitu, u osnovnoj i srednjoj školi', otkrio je fra Žarko Relota za Zadarski list jedan od glavnih razloga za predvođenje obreda vjenčanja tog poznatog para.

  • +2
Iris Rajčić i Marko Livaja Izvor: Pixsell / Autor: Miroslav Lelas/PIXSELL

Na sudjelovanju u prikupljanju humanitarne pomoći za Ukrajinu, gdje su odgovarali na pozive dok se igrala 'Utakmica za mir' između Hajduka i Šahtara, mladenci su novinarki Mirti Šurjak još jednom potvrdili ono što se po splitskim kuloarima priča već mjesec dana - da će se vjenčati na Sustipanu.

Mladenka je istaknula da tajnom drže izgled vjenčanice, a nogometaš je pak istaknuo da je on odavno već sve pripremio. 'Sve je spremno već dva mjeseca', bio je kratak.

Poznato je i to da je Iris za kumu izabrala prijateljicu politologinju, novinarku i voditeljicu Lanu Pavić, a Marko dugogodišnjeg prijatelja iz djetinjstva. Inače, par je u vezi od 2014. godine. Njihova svadbena fešta održat će se u restoranu Adriatic Grašo, gdje su sa svojim uzvanicima slavili svoj najvažniji dan i Hana Huljić i Petar Grašo. Goste će zabavljati Jelena Rozga, koja je pjevala i na krštenju njihova sinčića Lorenza u srpnju prošle godine.