KEVIN CLARK

U bizarnoj nesreći na biciklu život izgubio 32-godišnji glumac iz filma 'Rock'n'roll škola'

27.05.2021 u 12:09

Bionic
Reading

Mnogi se još uvijek sjećaju malog plavokosog bubnjara Freddyja Jonesa, kojeg je glumio u filmu 'Rock'n'roll škola', stoga su ostali nemalo šokirani doznavši kako je glumac, pravog imena Kevin Clark preminuo u 32. godini života

Glumac Kevin Clark preminuo je u 32. godini nakon što je na njega naletio osobni automobil. Prema pisanju NY Posta, Clark je vozio bicikl u naselju Avondale u Chicagu kada je na njega naletilo vozilo marke Hyundai Sonata, a kojim je upravljala 20-godišnja vozačica.

Iako su i policija i hitna pomoć u kratkom roku stigli na mjesto nesreće i Clarka prevezli u bolnicu, teške ozljede rezultirale su njegovom smrću dva sata poslije ponoći.

Vijest o njegovoj smrti pogodila je i 51-godišnjeg glumca Jacka Blacka, s kojim je glumio u filmu 'Rock'n'roll škola' i s kojim je ostao u dobrim odnosima nakon svega.

'Strašnu vijest sam primio. Napustio nas je Kevin. Prerano je otišao. Bio je prekrasna duša i imamo toliko zajedničkih uspomena. Srce mi je slomljeno i šaljem ljubav njegovoj obitelji', napisao je na Instagramu Jack Black.