DUGO JE TRAJALO

Napokon je gotovo: Nakon pet godina mučne borbe Brad Pitt dobio zajedničko skrbništvo nad djecom

27.05.2021 u 09:54

Bionic
Reading

Nakon mjeseci i mjeseci izgubljenih na suđenje, tijekom kojih nije imao prilike previše vremena provoditi sa svojom djecom, Brad Pitt napokon je zadovoljan. Sudac, koji je radio na njegovoj bitki za skrbništvo, presudio je u njegovu korist i dodijelio mu zajedničko skrbništvo s bivšom suprugom

Kako je službeno potvrđeno magazinu US Weekly, holivudski glumac Brad Pitt napokon može odahnuti. Iako se njegova bivša supruga Angelina Jolie svim snagama borila da on u potpunosti izgubi skrbništvo nad njihovo šestero djece, to joj nije uspjelo, a sudac John Ouderkirk, koji je vodio cijeli slučaj, donio je odluku da će bivši supružnici imati zajedničko skrbništvo nad Paxom (17), Zaharom (16), Shiloh (14) te blizancima Knoxom i Vivienne (12), dok najstariji Maddox (19) već može odlučivati sam za sebe.

Cijela bitka vođena je od rujna 2016. godine, kada je Angelina Jolie podnijela papire za ravod, a sada će Angelina morati dopustiti bivšem suprugu da provodi jednako vremena kao i ona s djecom.

'Njezinom svjedočenju je nedostajalo vjerodostojnosti na mnogim važnim područjima, a dosadašnja odluka oko skrbništva između bivših partnera mora se izmijeniti na zahtjev gospodina Pitta, a sve u najboljem interesu za djecu', stoji u sudskim dokumentima.

  • +7
Brad Pitt Izvor: EPA / Autor: Chris Pizzello / POOL

Angelina Jolie se tijekom svih ovih godina svim silama trudila ocrniti bivšeg supruga, optužujući ga za zlostavljanje, a čak je željela da i djeca svjedoče u njezinu korist, a protiv svog oca. Glumica je išla toliko daleko da je tražila da se sudac Ouderkirk makne sa slučaja, smatrajući da on ima poslovne i profesionalne veze s Pittom i njegovim odvjetničkim timom, no ništa od toga joj nije uspjelo.