TURBULENTNA VEZA

Treći prekid u godinu dana: Je li slavna Kosovarka napokon rekla zbogom nestašnom chefu?

05.06.2019 u 21:28

Bionic
Reading

Pjevačica Dua Lipa, porijeklom Kosovarka, prekinula je turbulentnu vezu s chefom Isaacom Carewom. Par je tijekom četverogodišnje romanse imao brojne uspone i padove, a sada sve zanima hoće li ovo biti konačan kraj

Sve uspješnija mlada pjevačica Dua Lipa na poslovnom planu niže uspjeh za uspjehom ali izgleda da nema toliko sreće i u ljubavi. Strani mediji pišu da je ponovno prekinula vezu s chefom Isaacom Carewom, s kojim je do sada već imala niz problema u vezi.

‘Dua i Isaac imaju poteškoće u viđanju i održavanju svoje veze na daljinu. Do većih je problema došlo nakon što su se pomirili prošle godine. Stvari jednostavno ne idu iako bi oboje to htjeli. Oni su prezaposleni i nemaju vremena jedno za drugoga’, rekao je za britanski The Sun izvor blizak paru.

Posljednji puta zajedno su viđeni u svibnju na ovogodišnjoj Met Gali u New Yorku, a onda su se oboje zaokupili svojim poslovnim projektima.

‘Ona je zaokupljena novim hitovima i orijentirana na muziku. Nastupa diljem svijeta posljednje tri godine i zbog toga joj je teško održati bilo kakvu ljubavnu vezu. Prekid je bio teška odluka, no oboje misle da je ispravna’, zaključio je nadalje isti izvor.

Podsjetimo 23-godišnja pjevačica i deset godina stariji chef upoznali su se 2016. godine. Prvi puta prekinuli su u siječnju prošle godine.

‘Proveli smo zajedno tri godine i bili jako sretni i vjerni jedno drugome i nikada nismo prekinuli zbog treće osobe i nedostatka povjerenja u vezi. Naši problemi bili su to što smo oboje previše radili i nismo imali dovoljno vremena jedno za drugo', kazao je tada dečko popularne glazbenice.

Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nedugo nakon toga svojoj su ljubavi dali novu šansu, da bi u lipnju zbog njegove navodne nevjere ponovno prekinuli. Hoće li ovo biti konačan kraj nestabilne ljubavne veze između zanosne Kosovarke i talentiranog chefa ostaje vidjeti.