JEDVA ČEKA UPOZNATI UNUKA

Tony Cetinski o prinovi u obitelji: 'Siguran sam da će Christian biti divan otac. Puno je zreliji nego što sam ja bio u tim godinama'

07.03.2021 u 23:01

Bionic
Reading

Vijest da će njegov sin iz prvog braka na ljeto postati otac Tonyja Cetinskog je ugodno iznenadila. Glazbenik je za Story progovorio o tome kako se osjeća kao budući djed. 23-godišnji Christian i njegova supruga Nina postat će roditelji dječaka kojem se cijela obitelj raduje

Nakon Christianove objave u kojoj otkriva kako on i supruga Nina očekuju svoje prvo dijete, čestitke budućem djedu Tonyju Cetinskom ne prestaju stizati. Jedan od naših najuspješnijih pjevača ovo će biti prvo unuče kojem se neizmjerno veseli.

'Sretan sam i siguran da će Christian biti divan otac. Puno je zreliji nego što sam ja bio u tim godinama. Odlično mu ide fakultet, supruga mu je super', otkrio je Tony u razgovoru za Story. a na pitanje kako se osjeća kao budući djed odgovara: 'Osjećam se točno onako kako bi se trebao osjećati čovjek u ovim godinama. Staloženo, zadovoljno... Još da nam je svima više zdravlja'.

Da beba stiže na ljeto otkrio je ranije Tonyjev otac, glazbenik Mirko Cetinski, u razgovoru za Jutarnji list.

'Više ne znam je li Christian, koji živi u Berlinu, prvo sretnu vijest javio meni ili svojem ocu, ali reći ću vam da smo oduševljeni. Odmah sam mu izgovorio sve najljepše želje i sada je najbitnije da beba bude zdrava, a čim malo stasa, čekamo ih u Istri', rekao je ponosni pradjed.

Christian je Tonyjev sin iz prvog braka s Antonelom Butigan, jednom od natjecateljica na izboru za Miss Dubrovačko-neretvanske županije 1994., na kojemu je Tony nastupao. U brak koji je trajao šest godina su stupili godinu dana kasnije, a Christina su dobili u srpnju 1997.

Christianova partnerica je Njemica. Zajedno žive u Berlinu gdje Christian studira mehatroniku, a Nina radi kao medicinska sestra.

'Nije joj nimalo lako raditi s bolesnicima u vrijeme pandemije koronavirusa. Medicinari uistinu nose veliki teret' rekao je Christianov djed.

Christian se u Njemačku preselio još 2014. godine, i to s majkom koja je u Stuttgartu započela novi život uz zaručnika. Do tada su živjeli u Zagrebu, i to u stanu koji im je Tony ostavio nakon razvoda 2000. godine.

Tony ima i desetogodišnju kćer Piju koju je dobio u drugom braku s Ivanom Nobilo. U bračnu luku treći je put uplovio u siječnju 2014. godine u Las Vegasu, i to s Vinkovčankom Dubravkom Dujak s kojom je napokon pronašao sreću. Par danas živi u Opatiji gdje je Tony, koji je na domaćoj glazbenoj sceni prisutan više od 30 godina, otvorio školu pjevanja.