NE KRIJE SREĆU

Raspričao se pradjed: Mirko Cetinski otkrio detalje o Tonyjevom sinu i prinovi u obitelji

24.02.2021 u 09:26

Bionic
Reading

Sretna vijest da u obitelj Cetinski uskoro stiže nova prinova, oduševila je sve članove te poznate obitelji, a posebno je sretan Mirko Cetinski koji će s ponosom nositi titulu pradjeda

73-godišnji pjevč Mirko Cetinski ne može sakriti sreću otkako je doznao da će on i supruga Vinka postati pradjed i prabaka. Naime, najstarije dijete njihovog sina Tonyja Cetinskog, Christian, uskoro bi trebao postati prvi puta otac, a čime se prije nekoliko dana sam pohvalio na svom Instagram profilu.

'Više ne znam je li Christian, koji živi u Berlinu, prvo sretnu vijest javio meni ili svojem ocu, ali reći ću vam da smo oduševljeni. Odmah sam mu izgovorio sve najljepše želje i sada je najbitnije da beba bude zdrava, a čim malo stasa, čekamo ih u Istri', otkrio je ponosni Mirko Cetinski za Jutarnji list dodavši kako bi beba na svijet trebala stići ovog ljeta.

Mirko Cetinski Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

Poznati pjevač rekao je kako je Christian, kojeg je Tony Cetinski dobio u prvom braku s Antonelom Butigab, odličan student, koji uz obaveze na fakultetu i radi, a potom je dodao:

'Njegova djevojka Nina je Njemica, a kako je po struci medicinska sestra, nije joj nimalo lako raditi s bolesnicima u vrijeme pandemije korone. Medicinari uistinu nose velik teret.'