TKO JE NOOR ALFALLAH

Tek joj je 29: Ljubila je Eastwooda i Micka Jaggera, a sada s Pacinom čeka dijete

01.06.2023 u 09:50

Bionic
Reading

Još od najranije dobi Noor Alfallah 'padala' je na muškarce koji ne da bi joj po dobi mogli biti očevi, već one koji bi joj mogli biti djedovi, a svima je zajedničko i to što su svjetske face. Prvo se spetljala s frontmenom Rolling Stonesa, potom se 'družila' s legendarnim Clintom Eastwoodom da bi se konačno skrasila uz još jednu holivudsku legendu, s kojim će se ostvariti i kao majka

Al Pacino ima 83 godine i uskoro će dobiti četvrto dijete. Njegova djevojka, Noor Alfallah, u osmom je mjesecu trudnoće, a ono što je sve šokiralo, njezinu su godine. Naime, ova filmska producentica ima samo 29 godina, sebe opisuje kao 'staru dušu' i otkako je postala punoljetna 'pada' na starije bogate muškarce.

'Ona je dobra djevojka sa starom dušom i mladenačkim duhom. Ona je jako zabavna i muškarac u svojim 70-ima ili 80-ima u njezinoj se blizini osjeća mladim', otkrio je izvor blizak trudnoj Noor Alfallah.

  • +2
Al Pacino i djevojka Noor Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Noor iza sebe ima nekoliko 'zvjezdanih veza' sa starijim muškarcima. Tako je prvo bila sa danas 79-godišnjim Mickom Jaggerom, potom 61-godišnjim milijarderom Nicholasom Berggruenom, kao i 93-godišnjim Clintom Eastwoodom.

No, bliski joj prijatelji tvrde kako ona 'ne pada na novac' budući da je njezina obitelj iznimno imućna, budući da joj je otac naftni investitor.

Riječ je o brineti, čiji je otac iz Kuvajta, a majka Amerikanka, koja je odrasla na Beverly Hillsu te je studirala film i kazalište na UCLA, kao i na University of Southern California.

S Al Pacinom počela se viđati prije godinu dana, a njezini prijatelji tvrde kako trudnoću nisu planirali. Al Pacino navodno je bio šokiran kada mu je Noor otkrila da je trudna, a ono što je najzanimljivije je da je ona od njega punih 11 tjedana tajila trudnoću. Upravo zbog toga Pacino je zatražio da napravi prenatalni DNK test.