NOOR ALFALLAH

Clint Eastwood u izlasku sa 65 godina mlađom ljepoticom

30.01.2019 u 13:56

Bionic
Reading

Javnosti je postala poznata nakon što je započela vezu sa 75-godišnjim frontmenom Rolling Stonesa, Mickom Jaggerom, a nakon prekida 23-godišnja Noor Alfallah 'sigurni zagrljaj' potražila je kod slavnog oskarovca, 88-godišnjeg Clinta Eastwooda

I baš kada bismo pomislili da starijeg ljubavnika od 75-godišnjeg frontmena Rolling Stonesa, Micka Jaggera, ne može pronaći, javnost se ponovno zabavlja novim ljubavnim odabirom 23-godišnje Noor Alfallah. Ovoga puta snimljena je u društvu 88-godišnjeg Clinta Eastwooda, odvezavši se s njim iz jednog restorana u West Hollywoodu u nepoznatom smjeru.

  • +7
Noor Alfallah Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Prije negoli je sjela u njegov automobil, i to na stražnje sjedalo, pokušavajući tako izbjeći paparazze, Noor Alfallah večerala je s Eastwoodom, ali i svojim roditeljima. Iako iz časopisa i novina 'vrište' naslovi o novoj holivudskoj vezi, osobito jer Eastwoodove stalne partnerice Christine Sandere nije bilo na vidiku, Noor Alfallah tvrdi kako su oni isključivo prijatelji, i to obiteljski prijatelji.

'Nema tu nikakve ljubavne veze. Nismo zajedno. Obiteljski smo prijatelji i moja obitelj bila je na večeri. Vjerujte mi, nema ničega između nas', izjavila je Noor za Daily Mail.

Da voli starije muškarce, dokazala je nakon što ju se povezivalo s Mickom Jaggerom, a početkom prosinca snimljena je u društvu 57-godišnjeg milijardera Nicolasa Berggruena.