baby boom

Nakon De Nira, i Al Pacino očekuje dijete: Njegova 29-godišnja djevojka je trudna

31.05.2023 u 09:06

Bionic
Reading

U Hollywoodu se događa pravi babyboom, a za sve je zaslužna zlatna generacija: Robert De Niro i Al Pacino. Nakon što je De Niro otkrio da je dočekao svoje sedmo dijete, i njegov dugogodišnji kolega i blizak prijatelj podijelio je da je njegova 29-godišnja djevojka trudna

Ovo je još jedna vijest koja potvrđuje da je u svijetu poznatih i slavnih baš sve moguće. Nakon što je 79-godišnji Robert De Niro otkrio da je dočekao sedmo dijete s partnericom Tiffany Chen, radosne vijesti odlučio je podijeliti i njegov vršnjak Al Pacino koji uzbuđeno očekuje svoje četvrto dijete!

82-godišnji glumac i njegova 29-godišnja djevojka Noor Alfallah pohvalili su se da očekuju svoje prvo zajedničko dijete, a sve je povrdio predstavnik para. Zaljubili su se prije nešto više od godinu dana, a svoju su ljubav sada okrunili i na najljepši mogući način!

Njegova 53 godine mlađa djevojka Noor također je zaposlena u filmskoj industriji. Ona je kuvajtsko-američka filmska producentica, no njezin rad nije ono po čemu je poznata javnosti. Poznatija je po vezama s muškarcima koji joj, po godinama, mogu biti djedovi! Povezivalo ju se s 75-godišnjim Mickom Jaggerom, a kasnije je snimljena i u društvu 88-godišnjeg Clinta Eastwooda.

  • +2
Al Pacino i djevojka Noor Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Pacino je već brižan otac troje djece iz prethodnih partnerstava. S glumicom Beverly D'Angelo dijeli blizance Oliviju i Antona Jamesa, a 33-godišnju kći Julie ima s trenericom glume Janom Tarrantom.