ljubav cvate

Tatjana Dragović pokazuje koliko je sretna sa svojim Vlahom, pratitelji joj poručuju: 'Ostanite tako sretni'

02.02.2023 u 12:42

Bionic
Reading

Bivša manekenka, a danas uspješna poduzetnica i vlasnica beauty dućana s vremena na vrijeme na Instagramu objavi kakvu fotografiju s životnim partnerom, glazbenikom

'Volim te dugo', poručila je Tatjana Dragović svom dragom na Instagramu fotografijom na kojoj poziraju zagrljeni, a ta je poruka, očekivno izazvala lavinu komentara prijatelja i fanovi. Odmah su im se javili Jelena Rozga, Zsa Zsa, Fani Stipković s komplimentima i 'srčekima'.

'Vas dvoje za reklamu divni', 'Dvije ljepote', 'Predivno izgledate i zračite čistom srećom', 'Ostanite tako sretni', pišu neki od njih. Premda su paru (kojeg mnogi nazivaju jednim od najljepših poznatih) zli jezici predviđali brzi kraj zbog 12 godina razlike, izgledaju sve sretnije i zaljubljenije.

Podsjetimo, Tatjana i Vlaho u vezi su od 2014. godine. Upoznali su se u zagrebačkoj teretani 2014. godine. Svoju su ljubav obznanili godinu dana nakon što se Tatjana razvela od bivšeg supruga Gorana Ivaniševića s kojim ima dvoje djece, sina Emanuela i kćer Amber Mariju.

  • +3
Tatjana Dragović, Vlaho Arbulić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL