UZ ZNAKOVITU PORUKU

Dok Tatjana pozira u badiću, Vlaho Arbulić nastavlja 'provocirati' isklesanim trbušnjacima, ali i 'nogometnim Svetim gralom'

16.12.2022 u 14:36

Bionic
Reading

Danima bivša manekenka Tatjana Dragović i njezin životni suputnik, maneken i pjevač Vlaho Arbulić provode odmor u luksuznom resortu na Maldivima. Gotovo svakodnevno se javljaju na društvenim mrežama pokazujući svoje tamošnje aktivnosti

I dok Tatjana Dragović pokazuje savršeno tijelo u minijaturnom kupaćem kostimu s plaže, njezin dragi Vlaho Arbulić javio se opet golišavom fotografijom.

Ovog puta drži u ruci trofej (Julesa Rimeta, izvorno se zvao 'Pobjeda', op.a.) pobjednika Svjetskog nogometnog prvenstva uz poruku: 'Mogli smo biti mi, ali ipak igrate vi'.. ? Poručuje li s tim našim Vatrenima nešto ili voli pjesmu 'This Could Be Us But You Playing' izvođača The Storm Power, nije poznato.

Glazbenik i maneken puno vremena posvećuje treniranju i zdravoj prehrani, a to je odučio nastaviti raditi i na odmoru. Prije nekoliko dana na Maldivima je pokazao kako mobilnost i fleksibilnost održava svakodnevnim vježbanjem. I tada su prvom planu su bili trbušni mišići i upečatljive tetovaže.

  • +4
Vlaho Arbulić Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX