SLAVNI GLUMAČKI PAR

Svoju vezu dugo su poricali: Nakon razvoda od Brada Pitta upravo je on vratio Jennifer Aniston vjeru u život

13.11.2020 u 15:25

Bionic
Reading

O vezi glumice i producentice Jennifer Aniston i glumca i producenta Vincea Vaughna dugo su kružile glasine pa se čak spominjao i iznos koji misle potrošiti na vjenčanje. I jedno i drugo uporno su poricali sve glasine, ali je Aniston godinama kasnije pokazala zahvalnost prema toj vezi koja ju je, kako kaže, vratila u život nakon razvoda od Brada Pitta

Iako postoji velika vjerojatnost da su se upoznali i ranije, iskre i brojne glasine počele su sijevati nakon što su tijekom ljeta 2005. snimili romantičnu komediju 'Prekid'.

Mediji su bili više nego spremni jer je, zbog razvoda od Brada Pitta te godine, za Jennifer Aniston vladala pomama tabloida.

Časopis Rolling Stone je u srpnju imao intervjuu s Vaugnom, tijekom kojega je zabilježen neugodan trenutak glumca. Upitan o tome koliko ima istine u glasinama da je Aniston zaljubljena u njega, Vaughn je promrmljao nešto nesuvislo, zatim ušutio i gledajući ravno ispred sebe počeo treptati.

Mediji su se o njima više raspisali u rujnu kad je časopis People izvijestio da su tijekom zabave povodom završetka filma kolege sa seta bili jedno prema drugom vrlo prijazni. Glasnogovornica Jennifer Aniston upozorila je časopis da ne traži u tome neku priču, ali taj je savjet kategorički ignoriran, a pokazalo se i s razlogom.

People je i sljedećeg mjeseca pisao o njima kad su viđeni u Chicagu kako 'plešu očiju prikovanih jedno na drugo prije nego što su se poljubili', no oni su i dalje poricali vezu.

'Vince je moj prijatelj i obožavam ga. Ugodan je i smiješan, ali ne želim biti zamjenska djevojka. Ako se dogodi, dogodi', rekla je još istog mjeseca Aniston u intervjuu za časopis Elle.

'Jedva ga poznajem. Razmijenili smo košarice sa sirom i vinom za početak snimanja filma, a izašli smo i na večeru s redateljem i drugim ljudima. Moramo se tek upoznati', uvjeravala je Aniston u intervjuu u časopisu Vanity Fair objavljenom otprilike u isto vrijeme, ali sa sigurnošću se moglo tvrditi da sus e već tada dobro upoznali.

Oboje su bili vrlo predani u glumljenju sramežljivih osoba, a tvrda linija obrane od glasina naočigled je popustila otprilike kad je film 'Prekid' konačno objavljen u svibnju 2006. godine.

Međutim, i u rijetkim zajedničkim pojavljivanjima u javnosti bili su vrlo dosadni, poput odlaska na Roland Garros u lipnju 2006. na kojem su sa sunčanim naočalama vrlo zainteresirano pratili tenis.

Gostujući kod Davida Lettermana Vaughn je upitan o vezi s Aniston odlučio ne pričati javno o svom privatnom životu, ali nije više tako oštro poricao vezu.

'Ne želim govoriti o tome jesmo li ili nismo par. Mislim da je sjajna, ali jednostavno ne raspravljam o tome što smo mi', rekao je Vaughn.

Otprilike u isto to vrijeme Aniston je kod Oprah pobijala glasine da se planira njihovo vjenčanje od 8 milijuna dolara.

'Nema vjenčanja, nema pomaka, ne, ne', rekla je Jennifer kod Oprah Winfrey.

Povodom izlaska filma 'Prekid', kod Oprah je gostovao i Vaughn, i tom se prilikom našalio kako je očekivao prilično dobar bend za 8 milijun dolara. U ozbiljnijem tonu o Aniston je govorio kao o njemu jednoj od najdražih osoba.

'Stvarno je vrlo pametna i smiješna, lako je biti s njom – vrlo je pažljiva', rekao je Vaughn.

Prekid u stvarnom životu

U listopadu 2006. počele su kružiti priče o prekidu glumačkog para, ali ovaga puta ne na filmskim platnima, negu u stvarnom životu. Vaughn je snimao u Londonu, a činilo se da ga Aniston tamo nije posjetila. Par koji je nakada poricao bilo kakvu povezanost, sad se trudio pokazati svjetini kako su još uvijek zajedno.

Vaughn se prijetio da će nekolicinu tabloida dovesti pred sud nakon što su početkom listopada objavili navode da je 'uhvaćen kako ljubi misterioznu plavušu na dobrotvornoj akciji'.

Glumčev odvjetnik osporio je tvrdnju iz medija i ponovio kako je s njegovim klijentom sve u redu.

'Gospođa Aniston i gospodin Vaughn nisu okončali svoju vezu niti u vrijeme navodnog događaja niti nakon toga. Sugestije o strastvenom zagrljaju i poljupcu, ili da je ikad bio nevjeran gospođi Aniston su lažne', naveo je glumčev odjvetnik u izjavi.

Aniston je krajem mjeseca napokon posjetila Vaughna u inozemstvu i nakratko zaustavila glasine o prekidu.

Otprilike mjesec dana kasnije, People je pisao o prekidu Vaughna i Aniston, što je očito postalo i službeno nakon njenog posjeta u Londonu.

  • +2
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Nakon Jenniferinog putovanja u London prije nekoliko tjedana, Jennifer i Vince su se međusobno dogovorili o prekidu veze, ali i dalje ostaju dobri prijatelji', potvrdio je glumičin glasnogovornik.

Iako PR-ovima omiljena priča o nastavku prijateljstva, u slučaju Jennifer i Vincea se činila istinitom. Sljedeće veljače, Vaughn je viđen na proslavi Jenniferinog 38. rođendana.

Vaughn se s velikim prijateljstvom s Aniston pohvalio sljedeće godine.

'I dalje stalno razgovaramo. Imam stvarnu i iskrenu vezu s Jennifer i stvarno je cijenim. To traje i danas', rekao je Vaughn za časopis Parade.

Krajem 2008. Aniston je u časopisu Vogue progovorila o svojoj vezi s Vaughnom, koja ju je nakon prekida s Bradom Pittom vratila u život.

'Vincea zovem svojim defibrilatorom. Doslovno me vratio u život. Moji prvi dahtaji zraka su bili veliki smijeh! Bilo je sjajno. Volim ga. On je 'slon u trgovini porculana'. Bio je lijep, zabavan i savršen za trenutak kojega smo proveli zajedno. Trebalo mi je to, i sve je nekako krenulo svojim tijekom', rekla je Jennifer o Vinceu.

Vaughn se i 2015. osvrnuo na svoju vezu s Aniston, kada je u intervjuu za časopis Playboy rekao da nikad nije uživao u papparazi strani njihove veze.

'Netko vam se sviđa i s njim provodite vrijeme, to je jedan dio priče koji je bio sasvim u redu. Ali većinu tog vremena doista sam provodio tražeći načine kako da ne privučem pozornost. Mislim da me je to, kao i odbijanje tazgovaranja o tome, kasnije dovelo u dobru poziciju, jer jednostavno nisam bio dio ničega', rekao je Vaughn.

  • +5
Jennifer Aniston i Vince Vaughn Izvor: Profimedia / Autor: Universal Pictures / Entertainment Pictures / Profimedia

Gdje su sada nekadašnji ljubavnici?

Nakon nekoliko godina koje su proveli skupa, Aniston se udala za kolegu glumca Justina Therouxa. Početkom 2018. šokirali su svijet svojom najavom razvoda.

Zvijezda serije 'The Morning Show' pred sobom ima nekoliko novih projekata, među kojima je i druga sezona serije koju zajedno s Reese Witherspoon producira za AppleTV +.

Vince Vaughn se 2010. oženio s kanadskom agenticom za nekretnine Kylom Weber, s kojom ima dvoje djece - devetogodišnju Lochlyn Kylu i sedmogodišnjeg Vernona Lindsaya.

U kina ovoga mjeseca stiže njegov novi film 'Freaky', horor komedija o zamijeni tijela.