SADA JE PRIZNALA

Posljednje dvije godine vodila je tešku borbu: Malo je nedostajalo da Jennifer Aniston kaže zbogom Hollywoodu

29.09.2020 u 12:02

Bionic
Reading

Posljednja izjava Jennifer Aniston iznenadila je njezine najveće obožavatelje, a kako i ne bi, kada u njoj otkriva kako je razmišljala napustiti Hollywood nakon što je jedan njezin neostvareni projekt iz nje 'isisao život'

Razgovarajući u podcastu Smartless s Jasonom Batemanom, Seanom Hayesom i Willom Arnettom, Jennifer Aniston nemalo je iznenadila njih, ali i cjelokupnu javnost svojom izjavom kako je razmišljala napustiti Hollywood nakon što je jedan neostvareni projekt iz nje 'iscijedio svu energiju'.

51-godišnja glumica kako je posljednje dvije godine intenzivno razmišljala o tome da napusti filmsku industriju, ali i da bi se u budućnosti voljela okušati u režiranju.

'Moram priznati da su mi u posljednje dvije godine takve misli prolazile kroz glavu, što mi se nikada prije nije dogodilo', rekla je Jennifer Aniston i dodala kako je nakon suradnje s Reese Witherspoon u seriji Apple TV+ 'The Morning Show' 2019. godine intenzivno razmišljala napustiti Hollywood.

Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: AFP / AFP / Profimedia

'Bilo je to nakon što sam završila snimanje i kada sam pomislila: 'Wow, ovo je doista bilo.... ovo je doista 'isisalo život iz mene' i nisam sigurna je li ovo nešto što me više zanima. Riječ je o neobjavljenom projektu, u kakvom su mnogi od nas sudjelovali i nakon kojih uvijek kažeš da takvo što više nećeš ponoviti.'

Kako je otkrila, scenarij nije bio gotov, a ona je bila 'zaglavljena' u svemu čak tri mjeseca. Na sreću svih njezinih obožavatelja svoju odluku nije sprovela do kraja, pa oni sada s nestrpljenjem iščekuju njezine nove filmove.