ČUVA SVOJE ZDRAVLJE

Jennifer Aniston nakon osam mjeseci 'skrivanja' ponovno snimljena u javnosti

23.10.2020 u 12:06

Bionic
Reading

Po prvi puta, otkako je svijet zadesila pandemija koronavirusa, holivudska glumica Jennifer Aniston napokon je 'izašla' van. Naravno da to ne znači da nije napuštala kuću, no, do sada je paparazzi nisu imali prilike usnimiti

Odjevena nimalo glamurozno, u udobnu trenirku i majicu i zaogrnuta crnom dugo vestom, Jennifer Aniston pokušala se sakriti iza zaštitne maske za lice koja joj je prekrivala lice sve do ruba sunčanih naočala. No, to nije zavaralo iskusno oko paparazza koji su odmah prepoznali slavnu holivudsku glumicu u šetnji po Beverly Hillsu.

Zvijezda serije 'Prijatelji' posljednji je put viđena u javnosti još u veljači, kada su je snimili kako odlazi na vlastitu rođendansku proslavu. No, to ne znači da je bila neaktivna tijekom karantene.

  • +2
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dapače, Jennifer je prihvaćala mnoga pojavljivanja putem Zooma, a još uvijek se svi sjećaju njezina virtualna susreta s bivšim suprugom Bradom Pittom, kada su oboje sudjelovali u čitanju drame 'Fast Times at Ridgemont High', zajedno s drugim slavnim kolegama.

Nakon što je obavila potrebno, i porazgovarala s prijateljicom, Jennifer se uputila prema automobilu koji ju čekao odmah pored i krenula prema svom domu u ekskluzivnoj četvrti Bel Air.