ALEXANDRA GRANT

Svi pričaju o njoj: Tko je zapravo nova djevojka Keanu Reevesa, zbog koje je prvi puta u 35 godina karijere pokazao javno emocije

06.11.2019 u 14:13

Bionic
Reading

Malo je reći da su prisutni na ovogodišnjoj gala večeri u Muzej suvremene umjetnosti u Los Angelesu ostali bez riječi kada se pojavio slavni holivudski glumac držeći za ruku 46-godišnju umjetnicu Alexandru Grant. Šok je utoliko veći kada je dobro poznato da 55-godišnji Keanu Reeves nije imao sreće u ljubavi, kao i da se nikada, u 35 godina karijere, na crvenom tepihu nije pojavio u društvu neke partnerice

Gala večer LACMA Art+ Film u Los Angelesu pala je u drugi plan nakon što je na crveni tepih stupio 55-godišnji Keanu Reeves. Razlog? Ponajviše taj što u 35 godina karijere holivudsku zvijezdu nismo nikada imali prilike vidjeti na društvenim događanjima s partnericama, a sada je ponosno držeći za ruku svoju djevojku, 46-godišnjui Alexandru Grant, prošteao pred okupljenim fotografima.

Njihova ljubavna veza, koja je započela početkom ove godine, zapravo je najbolji nastavak njihovog prijateljstva dugog cijelo desetljeće, a da je napokon sretan u ljubavi pokazao je upravo ovim potezom.

'Započeli su vezu ranije ove godine, no oboje nisu o tome željeli pričati. Sada Keanu želi svoj život podijeliti s njom, neizmjerno je sretan i zahvalan što je Alex u njegovom životu', rekao je izvor blizak paru.

  • +2
Keanu Reeves i Alexandra Grant Izvor: Profimedia / Autor: Media Punch/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Inače, u javnosti su zajedno prvi puta viđeni zagrljeni u svibnju ove godine na jednom događanju u Los Angelesu, potom su se u lipnju držali za ruke na reviji Saint Laurenta u Malibuu, dok su prije nekoliko dana snimljeni kako napuštaju jedan restoran u Hollywoodu. Ipak, ovo je prvi puta da su se službeno, zajedno pojavili na crvenom tepihu i zajedno baš pozirali okupljenim medijima.

Kako doznaju neki mediji, Keanu i Alexandra imaju i zajedničku poslovnu suradnju i to iz 2011. kada je upravo ona bila zadužena za ilustraciju njegove knjige 'Ode to Happiness', a potom su sve ponovili 2016. na knjizi 'Shadows'.

A tko je Alexandra Grant? Umjetnica i filantrop, rođena u Ohiju, koja se umjetnošću bavi otkako je diplomirala 1994. godine na fakultetu Swarthmore povijest i umjetnost. Bavi se raznolikim kreativnim radom poput slikanja, crtanja, keramike, filma i fotografije te kroz njih istražuje identitete i društvenu odgovornost pojedinca. Voli i književnost te je 2017. godine u suradnji s Keanu Reevesom osnovala izdavačku kuću X Artists’s Book.