POPUT DVIJE SESTRE

Suri Cruise svakim je danom sve sličnija slavnoj mami Katie Holmes

21.12.2020 u 09:47

Bionic
Reading

Kći, koju glumica Katie Holmes dijeli s bivšim suprugom Tomom Cruiseom, njezina je slika i prilika. Kako odrasta, tako je 14-godišnja Suri Cruise sve sličnija slavnoj glumici, a u to smo se ponovno imali prilike uvjeriti tijekom njihove posljednje šetnje Manhattanom

Katie Holmes protekli vikend iskoristila je za obavljanje posljednje blagdanske nabavke darova za svoje bližnje. Na Manhattanu je tijekom božićnog shopping snimljena u društvu kćeri tinejdžerice, a slavna mama i kćer mnogima su na prvu djelovale kao sestre.

41-godišnja glumica i ovoga je puta pazila na svoj modni izričaj, zbog kojeg je posljednjih godina dobila status kraljice ulične mode, a ništa manje pažnje garderobom nije dobila ni njezina 14-godišnja miljenica.

Obje su se opredijelile za vrlo udobna izdanja, kako bi im kupovina prošla što ugodnije i bezbrižnije. Dok je Katie birala široke traperice i tople zimske gojzerice, Suri se opredijelila za trenirku, hoodicu i traper jaknu s podebljanom podstavom.

  • +4
Katie Holmes sa kćeri Suri Cruise Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Preslatka Suri nije se odvajala od svoje zgodne mame, a dobro raspoloženim shopping kraljicama ni snijeg pa ni iznimno niske temperature koje su zavladale New Yorkom nisu uništile zajedničko druženje.